Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:49 | February 5, 2017

  BIKINI LIFE

   

  ADLINKS: BIKINI FROM ASOS, TOP HERE & BOTTOM HERE

   

  So this post was supposed to come up this morning but then WordPress got hacked as some of my noticed so this post was lost and another post -not written by me or any other blogger – came up here among 7000 other bloggers blogs. Well the problem seem to be fixed now so now I can show you what I really posted :) We took these pictures when we went Island hopping the other day – here at Daku Island! I’m on love with this bikini – it’s just perfect! ATM I’m sitting here editing pictures so I can post 1 more post today if the wifi let me haha. LOVE!

  __________________________________________

  Så den här posten skulle alltså egentligen kommit upp imorse innan WordPress blev hackat som vissa av er kanske märkte här på bloggen – Så det kom upp nått helt annat tsället än just detta inlägg. Så jag tillsammans med ca 7000 andra bloggare fick det publicerat på sina bloggar. Men nu verkar problemet vara löst så nu kan jag äntligen visa er vad jag själv hade postat :) Vi tog dessa under en dag när vi åkte på Island hopping och just här var vi på Daku island! Är typ kär i denna bikini – den är perfekt! Just nu sitter jag här och förösker redigera lite bilder och håller tummarna att wifit tillåter mig att uppdatera en gång till idag haha. LOVE!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “BIKINI LIFE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här