Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:51 | February 5, 2017

  FLOWY TUNIC

   

  _TUNIC FROM ELSA EKMAN X BIKBOK_BAG FROM GUCCI_
  _SUNGLASSES FROM RAYBAN_SHOES FROM FILA_

   

  A comfy look during the warm nights :) Love this tunic my friend has made – haven’t showed it here until now tho. I’m sitting down at the resturant at our hotel right now and the mosquitos are eating me alive. Why do they like me so much??! Do you guys know why they like some peoples blood more than others? Well now I need to go upstairs and go to bed :) Going up early tomorrow!

  ____________________________________________________

  En slapp look under en av de varma kvällarna här :) Älskar den här tunikan som min fina vän gjort – har inte visat den här förens nu dock. Sitter för tillfället i resturangen på hotellet och myggorna äter typ upp mig. Varför gör dom det?! Vet någon av er varför dom gillar visst blod mer än andras? Aja, ska springa upp och sova nu :) vi ska upp tidigt imorgon !


  10 kommentarer  10 kommentarer om “FLOWY TUNIC”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här