Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:10 | February 7, 2017

  Harana Surf

   

  LUNCH AT OUR FAV HANG OUT IN SIARGAO
  HARANA SURF

   

  During our stay in Siargao we became good friends with they guys over at Harana Surf – Archie, Mike, Rasta and so on. Such great people! We had so much fun with them during our stay and because of them we had a  easier time not thinking about the bad weather :) They took us around the Island to explore more and it was so cool to see all these places! The food was super as well.

  I came to Bangkok last night super late and met a sleepy André at the hotel when he opened the door. GAH! It was just amazing to see him again ♥ Felt like christmas morning at the age of 6 all over again! After hugging and kissing a bit we went down to 7 eleven and bought some snacks for me since I haven’t had anything to eat the past 8 hours. I was literally  starving! After that we just crashed into bed. Woke up early since I love doing that when I’m on vacay haha. I always want to go up at 06-07 to get as much of the day as possible. I rather go to bed earlier than missing a bit of the day. Are you the same? Well anyway, we met up with Sabri and went for lunch later on, looked in some shops and stayed by the pool. Tonight we are having dinner at a nice sushi place in Bangkok called Maki on fifht. Isao is a favorite too if you like sushi and ever visit Bangkok! I need to get going now but stay tuned on my blog for more posts since I FINALLY HAVW GOOD WIFI HAHA!

  __________________________________________

  Under vår vistelse i Siargai blev vi bra vänner med grabbarna över på Harana Surf – Archie, Mike ,Rasta osv. Så himla roliga! Vi hade sjukt kul ihop och de var stor del pga dom som vi inte lät vädret förstöra så mycket under resan :) Dom tog med oss runt ön och visade oss alla härliga gömda ställen osv! Maten där är dessutom supergod.

  Igår kom jag till Bangkok väldigt sent och mötte en sömnig André på hotellet när han öppnade dörren till vårt rum. GAH! Har saknat honom så mycket ♥ kändes som när man var 6 år på julafton att se honom! Efter lite pussar och kramar gick vi ner till 7eleven och köpte lite snacks till mig eftersom jag inte hade käkat på typ 8 timmer. Jag var så sjukt hungrig! Efter det däckade vi i sängen. Vi vaknade sedan upp ganska tidigt dagen efter. Jag är alltid sån när jag är på semester – jag vill gå upp 06-07 för att få ut det mesta av dagen! Är ni likadana? Jag går hellre och lägger mig lite tidigare och går upp tidigare så man inte kastar bort dagen. Efter frukosten mötte vi upp Sabri och så gick vi runt, åt lunch, shoppade lite och softade vid poolen. Ikväll ska vi på middag på ett grymt suhsiställe här i Bangkok som heter Maki on fifth. Isao är också asbra! Så om ni någonsin besöker Bangkok och gillar sushi – gå dit. Nu måste jag fixa mig men stay tuned på bloggen för mer posts som kommer upp NU NÄR JAG ÄNTLIGEN HAR WIFI HAHA!


  3 kommentarer  3 kommentarer om “Harana Surf”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här