Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:34 | February 7, 2017

  UNDIES FOR THE WIN

  ADLINKS:_1.BODY, HERE_2.BRA, HERE_3.SET, HERE & HERE_
  ADLINKS:_4.BRA, HERE_5.SET, HERE_6.SET, HERE_
  ADLINKS:_7.SET, HERE_8.BRA, HERE_9.SET, HERE_

   

  I’ve got this hook-up on beautiful undies and here are some favs of mine! I’m starting to get obsessed with red as well. It’s so nice! I’ve started to wear these kind of bras under an open jacket or shirt so you see it and I think it’s so classy-sexy! I wore it during a party a few weeks ago and I loved the look. Thinking about ordering the stuff at 7 and 9! What do you think?

  ________________________________________________________

  Jag har fått dille på vackra underkläder de senaste och här är några favvisar! Har blivit lite smått besatt av röda underkläder dessutom. Så fint! Jag har börjat använda bhåar med mycket detalj under öppna jackor och skjortot och tycker att de är så sexigt fast ändå classy. Hade det till en fest för några veckor sedan och jag älskade den looken. Funderar starkt på att beställa sakerna på nr 7 och 9! Vad tycker ni?


  0 kommentarer  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här