Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:16 | February 8, 2017

  CODED COUTURE BY IVYREVEL

  -IN COLLAB WITH IVYREVEL-

  IVYREVEL DATA DRESS

   

  SOME OF MY DRESSES THROUGH THE PAST YEARS

   

  I can now proudly say that I’ll be a part of this big project my super babe Kenza and the team behind Ivyrevel have started! I’m super hyped for this and I can’t wait until I can start sharing more of this project with you!
  Just to explain it in a short text:
  You carry your smartphone wherever you go for a week so the app will get to know you and your lifestyle. It will learn where you like to hang out and what you love to do. With the help of all the data collected,  the app will create a silhouette, materials and unique details along your lifestyle, and for the during week you’ll see your design created directly in the app. The result is a custom-made dress made uniquely for you and no one else, which you can order at an affordable price. I’ll be one of the first ones ever to try this app and create my own dress!! COOL HUH?

  Can’t wait to get this started and for you guys to tag along during this journey to create my own data dress ♥
  LET’S GO!!

  _______________________________________________

  Jag kan nu stolt säga att jag kommer vara en del i detta projekt som min superbabe Kenza startat med sitt team på Ivyrevel! Jag är så sjukt pepp och jag längtar tills jag kan börja visa och berätta mer om detta! Men för att förklara det lite kort:
  Du bär mer dig din smartphone var du än går och under en veckas tid så kommer appen lära känna dig och din livsstil. Den kommer att lära sig var du tycker om att hänga och vad du älskar att göra. Med hjälp av all data som samlas så kommer appen skapa siluett, material och unika detaljer utefter din livsstil, och du kommer under veckan som går se din design skapas direkt i appen. Resultatet blir en skräddarsydd klänning gjord unikt för DIG och ingen annan, som du sedan kan beställa hem till ett överkomligt pris. Jag kommer alltså vara en av de absoult första i världen att få testa appen och på så vis skapa min egna klänning!! COOLT VA?

  Jag tycker det ska bli så sjukt kul att kicka igång detta och ha med er på resan när appen skapar min  egna data dress ♥
  LET’S GO!!

  INTRODUCING CODED COUTURE – THE DATA DRESS

   

  IVYREVEL THE DATA DRESS
  How do you think my design will end up looking like?

  17 kommentarer  17 kommentarer om “CODED COUTURE BY IVYREVEL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här