Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

8:16 | February 8, 2017

CODED COUTURE BY IVYREVEL

IN COLLAB WITH

-IN COLLAB WITH IVYREVEL-

IVYREVEL DATA DRESS

 

SOME OF MY DRESSES THROUGH THE PAST YEARS

 

I can now proudly say that I’ll be a part of this big project my super babe Kenza and the team behind Ivyrevel have started! I’m super hyped for this and I can’t wait until I can start sharing more of this project with you!
Just to explain it in a short text:
You carry your smartphone wherever you go for a week so the app will get to know you and your lifestyle. It will learn where you like to hang out and what you love to do. With the help of all the data collected,  the app will create a silhouette, materials and unique details along your lifestyle, and for the during week you’ll see your design created directly in the app. The result is a custom-made dress made uniquely for you and no one else, which you can order at an affordable price. I’ll be one of the first ones ever to try this app and create my own dress!! COOL HUH?

Can’t wait to get this started and for you guys to tag along during this journey to create my own data dress ♥
LET’S GO!!

_______________________________________________

Jag kan nu stolt säga att jag kommer vara en del i detta projekt som min superbabe Kenza startat med sitt team på Ivyrevel! Jag är så sjukt pepp och jag längtar tills jag kan börja visa och berätta mer om detta! Men för att förklara det lite kort:
Du bär mer dig din smartphone var du än går och under en veckas tid så kommer appen lära känna dig och din livsstil. Den kommer att lära sig var du tycker om att hänga och vad du älskar att göra. Med hjälp av all data som samlas så kommer appen skapa siluett, material och unika detaljer utefter din livsstil, och du kommer under veckan som går se din design skapas direkt i appen. Resultatet blir en skräddarsydd klänning gjord unikt för DIG och ingen annan, som du sedan kan beställa hem till ett överkomligt pris. Jag kommer alltså vara en av de absoult första i världen att få testa appen och på så vis skapa min egna klänning!! COOLT VA?

Jag tycker det ska bli så sjukt kul att kicka igång detta och ha med er på resan när appen skapar min  egna data dress ♥
LET’S GO!!

INTRODUCING CODED COUTURE – THE DATA DRESS

 

IVYREVEL THE DATA DRESS
How do you think my design will end up looking like?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

17 Responses to “CODED COUTURE BY IVYREVEL”

  • angelicablick on

   YES!! so cool! Oh it’s not out yet – I’m going to be the first ( among with some other bloggers ) one to try it :) so follow me here to see how it goes!!

   Reply
 1. Kiki Jakobsen on

  I’m guessing that your dress will be a knee-length, in light colors, maybe with something to tie around your waist… Not too tight, but a bit loose and relaxing ;)
  Can’t wait to try it myself!

  Reply
 2. Jessika on

  Älskar att du fortfarande satsar helhjärtat på dina looks/outfits och fortfarande DÖDAR varje gång så snygg du är. Tycker det är synd att vissa andra modebloggare helt har tappat det, men antar det bli så med tiden ibland xD

  Reply
 3. Ninni on

  Så snygga looks! :) Jag undrar när din coded klänning kommer visas upp? när släpps beta appen för oss andra(om du vet)? jag är så nyfiken :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.