Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:40 | February 8, 2017

  PUPPIE LOVIN’

   

  CUDDLING WITH THESE CUTE PUPPIES ♥
  LIFE GOOOAAAALS

   

  Speaking of dogs ( like I did in my previous post ) – LOOK AT THESE BABIES!! Rasta’s dog over at Harana Surf had just had puppies a month or two ago so we just had to go there and play and cuddle with them. SO ADORABLE!! I couldn’t get enough of them and they loved playing with us. I mean, how can something be this cute?! Is it even possible? Those cute bellys hihihii!!
  I have grewn up with dogs around me ever since I was a kid and we also had a dog called Milan in our family for many years. I love that dog so much, even tho he is no longer with us. Milan was the best dog ever and I carry him with me in my heart forever ♥ Do you guys have any dogs? Or other animals? We had a cat when I was little as well but after finding out I was super allergic we gave her to one of our closest friends who took wonderful care of him. I remember that broke my heart a bit. But I was happy to know that she was with our amazing friend instead :) Anyway, I love animals in all kind of ways.

  ________________________________________________________

  På tal om hundar ( i inlägget nedanför ) – KOLLA IN DOM HÄR SÖTNOSARNA!! Rastas hund på Harana Surf hade precis fått valpar någon månad eller två  innan så vi fick komma över och mysa och busa med dom. SÅ HIMLA SÖTA!! Jag kunde inte få nog av dom och vi hade superkul och lekte med dom. Jag fattar inte hur man kan vara så söt?! på riktigt? Kolla in de gulliga små runda magarna hihihi!
  Jag har alltid växt upp med hundar sen jag var liten och vi hade själva hund i vår familj. Milan hette han. Älskar honom så sjukt mycket, trots att han inte är med oss längre. Men han finns med mig i hjärtat föralltid ♥ Har ni hund? Eller nått annat djur? Vi hade en katt när jag var liten med men efter att vi fått reda på att jag var sjukt allergisk så fick en av mammas bästa vänner överta henne. Jag kommer ihåg att det gjorde mig så ledsen. Men jag var iallafall glad över att hon var hos vår fina vän och blev bra omhändertagen :) Ja, jag gillar alla typer av djur.


  17 kommentarer  17 kommentarer om “PUPPIE LOVIN’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • They’re so cute!

   Reply
  • AGREED! so cute!

   Reply
  • Sooo cute!!

   Reply
  • I knoooow <3!

   Reply
  • Stop it! So damn adorable. I just can’t. I want one.

   http://www.throughmyowneyes.com

   Reply
  • I know!! me too!!

   Reply
  • Sååå gulliga!! Ja jag älskar också alla djur och just därför är jag vegan, mår riktigt dåligt av att veta att så många djur blir dåligt behandlade av oss människor som tror vi har nån “rätt” att utnyttja djur som vi vill.. Vet att du skrivit förut att du är pescetan, kan du inte göra ett mer ingående inlägg eller video där du berättar varför osv, väldigt spännande tycker nog många samt att chansen att fler testar på en mer vegetarisk kost ökar när en av Sveriges största bloggare skriver om det ? Kram!

   Reply
  • JÄTTE!! Ja usch samma här.. kan inte för hela världen förstå mig på människor som behandalr djur illa. Jag önskar att alla som gör elaka saker mot djur får 100 gånger om tillbaka mot sig själva! äckliga människor.. precis som du säger: Varför tror vissa att dom har “rätt” över andra? förjävligt.
   Ja precis, jag har varit vegetarian i 8 månader innan sen pescetarian i 4. Nu har jag varit pescetarian i 7 månader! Kanske kan fixa ett sånt inlägg :) KRAM!

   Reply
  • Cute puppies :) I have three dogs with my boyfriend :D siberian husky, weimaren and deutch pointer :) crazy trio :D

   Reply
  • Yes, adorable!! Oh you do? lucky you! so cute!! xx

   Reply
  • Sooo cute, Angelica! I love dogs too!! These photos are so cute <3 What camera lens did you use here?
   Hugs from Norway :)

   Reply
  • I know! they are so cute!! Hihi! I use a canon 5d mark 3 and a wide angle lens! loove

   Reply
  • Nääää vad söta o gosiga!!! Vi hade alltid katter när jag var mindre men de senare åren har jag blivit så himla sugen på hund… mamma har två stora räddningshundar från Rumänien, själv hoppas jag att jag en vacker dag kan ha en liten svart mops här hemma <3 har bestämt namn och allt redan, haha..

   Reply
  • JAG VET!! Så himla mysiga!! Åh vad fint – man ska adoptera tycker jag. Så fler hundar hamnar i bra och säkra hem <3 alldeles för många hunder/katter/andra djur som far illa där ute. åh vad härligt! Jag vill med en vacker dag ha egen hund MEN när jag har tid osv. Samt om man allergiska man kan t'änka sig att ta sånna sprutor som gör en immun haha. kram

   Reply
  • Vi har våran vovve Bonzo :D Han har ett eget instagram konto @loveubonzo. Värt att titta in på tycker jag då han är världens sötaste :D

   Reply
  • åh vad gosigt!! så sött :) vet att de är många där ute som fixar gulliga instagramkonton till sina vovvar :D Petitbacon är en vän till mig och hennes vovvis är så söt! kram

   Reply
  • Har en beagle tik på 7mån och en hankatt på 1,5år. Jag har gått in och ur depressioner sista tre åren och djuren har verkligen hjälpt mig, speciellt hunden iom att jag måste sätta hennes behov framför mina egna och när jag känner mig nere och bara vill ligga i sängen är jag ju tvungen att gå ut med henne och leka och träna och det har verkligen hjälpt så himla mycket! ❤Djur är verkligen underbara (trots att valpar kan vara sjukt jobbiga?)

   Reply