Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:48 | February 9, 2017

  CLEAR WATER

   

  PHOTOS TAKEN WITH MY GOPRO

   

  I bought my GoPro like ..2 years ago but never really used it since I think the photos haven’t turned out good, but I wanted to give it a new try and voila! They turned out better than I expected even tho they are far from the one I usually use. But totally OK, right?! :D
  We just got back from a walk down the beach and now the sun is about to set so we are going to go to this nice sunset view, drink some beer and eat some food! The sunset were craaaazy yesterday so hopefully it will be crazy tonight as well. Talk to you in a while babes!

  _____________________________________________

  Jag köpte min GoPro för typ.. 2 år sen och jag har aldrig tyckt att den varit så nice, men jag ville ge den ett nytt försök och voila! Dom blev ju faktist helt okej, men kanske inte lika bra som med den jag brukar ta. Men helt okej, eller hur?! :D
  Vi kom precis tillbaka från en strandpromenad och nu ska vi se solen gå ner från ett nice ställe. Vi ska dricka bärs och äta mat med! Solnedgången var magisk igår så hoppas den är de idag med. Hörs snart babes!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “CLEAR WATER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här