Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:23 | February 9, 2017

  DEEP PLUNGE

  missguidedmissguidedmissguidedmissguidedmissguided

   

  ADLINKS:_DRESS FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_BAG FROM LEOWULF_
  _HEELS FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_NECKLACE FROM DREAM BIG_
  _EARRINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_

   

  I wonder why I never wore this dress when I ordered it.. I got it months ago but never felt like it fitted me. But I was wrong – It’s super cute! Simple but with nice details and the plunge in front makes it even better. Anyway, woke up to the sun shining in to our bedroom – YEEEY! André are away working out and Iäm sitting here, watching the waves roll in ( wow.. I sounded like such a poet writing that haha ) and drinking coffee. Today we are just going to soak up the sun and then go around here in Koh Phanang I think :) Have any of you been here? If so – what should we NOT MISS? Or what should we do/see while we are here? I want to visit beautiful Island with crystal clear water. Does that exist here? Let me know, thank you ♥

  _________________________________________________________

  Jag undrar varför jag aldrig använde den här klänningen när jag beställde den.. Jag köpte den för några månader sen och kände att den inte alls passade mig. Men ack så fel hade jag – den är ju superfin! Enkel men med fina detaljer såsom den djupa urringningen. Men men, vaknade iallafall av att solen lyste in hos oss – YEEEEY! André är iväg och tränar just nu och jag sitter här, kollar på när vågorna rullar in ( wow.. jag lät som värsta poeten där hahah ) och dricker kaffe. Idag ska vi bara sola och njuta av värmen. Vi ska åka runt lite i Koh Phanang med sen :) Har någon av er varit här förresten? Vad får VI INTE MISSA? Eller har ni tips på vad vi måste göra/se? Jag vill åka båt till fina öar och se kristallklart vatten. Finns det här? Let me know, tack på förhand ♥


  26 kommentarer  26 kommentarer om “DEEP PLUNGE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här