Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:24 | February 10, 2017

  THIS SHIT IS BANANAS

  bananasbananas

   

  ADLINKS:_BANANA BAG BOUGHT IN THAILAND_BODY FROM ASOS, HERE_
  _SUNGLASSES FROM CHIMIE_SKIRT FROM RIVER ISLAND, SIMILAR HERE_
  _LONG NECKLACE FROM CHAINED&ABLE, HERE_SANDALS FROM MADEWELL, SIMILAR HERE_

   

  This little backpack of bananas is so cute! I bought it in Thailand last time I was here and now I could finally wear it to an outfit haha. I ususllay don’t buy stuff like that but I just couldn’t resist this one. Matched it with a black body, yellow sunglasses and a yellow skirt. A very different look from what I ususally wear, don’t you agree? That’s what I love about clothes and style – You can always switch it up and do whatever you want!!

  ______________________________________________________

  Den här lila ryggan med bananer på är så söt! Jag köpte den förra gången jag var i Thailand och kunde nu äntligen bära den i en outfit. Jag brukar kanske inte köpa saker som denna men jag kunde inte låta bli. Matchade looken med en svart body, gula solglasögon och en gul kjol. En annorlunda look från vad jag brukar ha på mig, eller hur? Men det är ju de jag älskar med kläder och stil – Man kan alltid switcha om och göra nått helt nytt, vad du än vill!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “THIS SHIT IS BANANAS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här