Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:03 | February 10, 2017

  INSTA LATELY

   

  FROM THE PHILIPPINES

   

  Some recent snaps from my insta :) We are just about to crawl into bed here in Thailand so I just want to wish you all a nice friday whatever you’re doing this awesome day. We spent the day by the pool then took a walk before going to the food market :) We bought some nice food, donuts and the best thing I know – MANGO STICKY RICE – and brought it back to our little beach bungalow. We lit up candles and listened to podcast while eating our food! A perfect friday night if you ask me. LOVE!

  ____________________________________________________

  Några bilder från min insta :) Vi ska precis krypa ner i sängen här i Thailand så jag ville bara önska er en fin fredag vad ni än gör. Vi spenderade dagen vid poolen innan vi tog en promenad. Vi svängde förbi matmarknaden nu på kvällen och köpte med oss massa mat, donuts och det bästa jag vet – MANGO STICKY RICE – och tog med oss allt till vår lilla strandbunaglow :) Vi tände ljus överallt och lyssnade på podcats när vi käkade upp maten! En perfekt fredagskväll om ni frågar mig. KÄRLEK!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “INSTA LATELY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här