Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:39 | February 11, 2017

  COME CLOSER

  LML LABEL    missguided

   

  RECENT OUTFIT-DETAILS

   

  As you can see – my red Gucci is a big favorite atm haha! I wear it almost all the time.. I just can’t get enough of it that’s why :) Most of these looks are from the trip to The Philippines – but two are from cold Sweden. BRR! I’ve started to like these kind of bras ( last picture ) more and more and especially worn to a top/jacket like that. What I also love in details/acessories is chokers, minimalistic rings and pretty bags! The one thing I treat myself sometimes now and then is a very nice bag that I know I’ll be using a lot. Just like my Chanel or my Gucci. I wear them constantly and I know that they won’t loose any value either which I think is good :) But Zara makes really good bags too – love their stuff!

  _____________________________________________

  Som ni kanske ser – min röda Gucci är en favorit just nu! Jag använder den typ hela tiden.. kan inte få nog av den bara :) De flesta av dessa looks är från filippinerna – men två från kalla Sverige. BURR! Jag har börjat digga dessa typer av bhar (som sista bilden ) mer och mer och speciellt när man har en blus/jacka såhär till. Vad jag gillar mer är fina chokers, minimalistiska ringar och fina väskor! Det jag unnar mig själv ibland är en fin väska. Som jag vet att jag kommer använda mycket. Precis som min Chanel och Gucci. Och vetskapen att dom inte tappar i värde är med bra :) Zara gör dock också helt sjukt fina väskor i budgetvarianten – älskar deras grejer överhuvudtaget!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “COME CLOSER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här