Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:31 | February 11, 2017

  LACE LACE LACE

   

  ADLINKS:_BRA FROM ASOS, HERE_JACKET FROM GINA TRICOT, HERE_
  _JEANSSHORTS FROM LEVIS_SANDALS FROM NIKE_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_
  _BAG FROM CHANEL, HERE_

   

  We’ve had a very chill day. Both me and André woke up with a massive headache and no wonder.. the sky has been so grey and heavy all day and eventually it started raining a bit too. So we have just chilled in our bungalow, took a nap, ate some food, watched a movie and ate some more. Now during the evening the rain stopped so we went out and had dinner and then went to some thaiboxing matches :) It’s always so exciting and also beautiful in a way. We just got back from the matches now and will go to bed asap – tomorrow we are up for an adventure! But stay tuned for one more post coming up tonight ♥

  __________________________________________

  Vi har haft en superchill dag. Både jag och André vaknade upp med huvudvärk och de var inte konstigt… himlen kändes tung och var helt grå när vi vaknade. Tillslut kom regnet också. Så vi har bara slappat i vår bungalow, vilat, ätit mat, kollat film, ätit mer haha. Nu under kvällen slutade regnet så vi käkade middag och begav oss sedan för att kolla på thaiboxningsmatcher :) Det är alltid så spännande och fint på ett sätt att titta på. Vi kom precis tillbaka hem och ska slagga asap. Vi ska upp tidigt imorgon för äventyr! Men det kommer upp ett till inlägg här ikväll så håll utkik ♥


  6 kommentarer  6 kommentarer om “LACE LACE LACE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här