Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:56 | February 12, 2017

  BREAKFAST AFTER YOGA

   

  SWEATY GIRLS CRAVING THEIR BREAKFAST

   

  Our breakfast over at Dedon was always ah-mazing!! We started our day with yoga and then had this directly after. HEAVEN! ATM I’m sitting in outside in a dark resturant at our hotel and there is some kind of animal or something making these scary noices.. SO LOUD! The thing or whatever it is scared the shit out of me and now I’m sitting here in clompete dark, listening to that wierd sound it’s making.. so scary haha! It sounds like it’s coming closer and I don’t know if it’s a big bird, a bat or something else haha. Anyway, tonight is our last night over at Koh Phanang cause tomorrow we are moving on to Koh Samui instead :) Not that far from eachother but a bit closer to Bangkok where we will fly from on the 17th – back home to sweden.. I DON’T WANT TO!

  __________________________________________________

  Vår frukost på Dedon var alltid helt sinnes!! Vi började dagen med yoga här och så käkade vi detta direkt efter. MAGISKT! Sitter för överigt helt ensam utomhus i en helt kolsvart resturang vid vårt hotell och nått sjukt läskigt djur gör massa skrämmande läten.. SÅ HÖGT MED! Den där saken som gör det eller vad de nu än är skrämde livet ur mig alldeles nyss. Så nu sitter jag är ensam och lyssnar på det där ljudet.. så läskigt haha! Det låter som att den kommer närmare med hahah. Vet inte om de är en fågel, en fladermus eller vad fan det är haha. Aja, ikväll är vår sista kväll här på Koh Phanang för imorgon flyttar vi vidare till koh Samui. Inte så långt med andra ord men närmare Bangkok som vi kommer flyga ifrån hem till sverige den 17:e … VILL INTE!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “BREAKFAST AFTER YOGA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här