Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:00 | February 12, 2017

  TWIST IT

   

  ADLINKS:_DRESS FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_HOOPS FROM FOREVER 21_
  _SANDALS FRO MADEWELL, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_
  _BAG FROM CHANEL, HERE_

   

  The modell of this dress is PERFECTION! I know Missguided have them in many different colors so now I’m going to order a few! Perfect for every occasion if you ask me :) Dress it down for chill summer days or dress it up for party! Right?
  So we ended up on a little adventure today – unfortunately they weather wasn’t on our side so that ruined it a bit actually. We went on a boat trip to three other Islands but the rain hit us 1 hour out at sea and the wind became so strong that windows started to fall apart and stuff and people threw up.. yikes. So yeah, the rain and bad weather still haunts me. WTF? Can you guys please pray to the sun gods for us? Do a little sun dance please?!♥

  _________________________________________

  Modellen på den här klänningen är PERFEKTION! Jag vet att Missguided har denna modell i massor färger så nu ska jag beställa en del! Perfekt till olika tillfällen :) Klä ner den för slappa sommardagar eller klä upp den till fest! Eller hur?
  Så idag stack vi alltså iväg på en liten utflykt – tyvärr förstörde vädret hela grejen om jag ska vara ärlig. Vi åkte en båttripp och besökte 3 olika öar men det började spöregns och bli värsta stormen så fönstrens bara flög och gick sönder och folk i båten spydde.. kul. Så ja, det dåliga vädret förföljer mig. VADFAN? Kan inte ni snälla be till solgudarna åt mig? Kanske göra en liten soldans med? Please?! ♥


  14 kommentarer  14 kommentarer om “TWIST IT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här