Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:54 | February 13, 2017

  DAKU ISLAND

  Daku islandDaku islandDaku island

   

  ISLAND HOPPING – LUNCH AT DAKU ISLAND

   

  This day was for sure one of the best days in The Philippines :) We went Island hopping ( for the second time) and for this trip we had more time to explore other Islands as well. So lovely! And look at that cute girl .. she was such a sweetheart!! She was so curious about my camera gear and wanted to borrow it, and so she did. Then she cuddled up in my lap ♥ She pointed at the screen after the picture was taken and laughed! SOOO ADORABLE! We went to two more different Island called Naked Island and another one I can’t remember .. anyway, drove the drone over naked Island which will be SO COOL in my blog coming up! I hade several vlogs for you guys coming up soon!

  ___________________________________________

  Denna dag var en av de bästa dagarna i Filippinerna :) Vi körde Island hopping ( för andra gången) och för denna trip hade vi mer tid att åka till olika öar. Så härligt! och kolla den här gulliga tjejen.. hon var en sån sötnos!! Hon ville så gärna hålla på med min kamera så det fick hon. Sen kröp hon upp hos mig och satt ♥ Hon pekade på skärmen och fnissa efter bilden togs! SÅ SÖT!! Vi stack iaf till tre olika öar dvs denna samt Naked island och sen en jag inte kommer ihåg. men men, körde min drone där så det kommer bli feta filmer till vloggen! Har massor vloggar på tur att visa er!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “DAKU ISLAND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här