Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:17 | February 13, 2017

KNIFE IN MY HEART

LOOK OF THE DAY
MISS SELFRIDGEMISS SELFRIDGEMISS SELFRIDGEMISS SELFRIDGEMISS SELFRIDGEMISS SELFRIDGE

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON ♥
ADLINKS:_TSHIRT BOUGHT IN NYC_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_
_FLUFFYJACKET FROM MISS SELFRIDGE, HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_
_SHOES FROM MISSGUIDED,SIMILAR HERE_

 

Let’s go back to cold Sweden for this post and an outfit snaped of me right before I left for Asia for 3 weeks. Pink on pink = truuuue! I love this jacket and this t-shirt! I can’t wait until it’s warmer in Sweden so I can start using more lighter outfits. It’s too darn cold in there atm for anything but thick jackets,scarfs and boots.. But as long as you can pimp it up with some colors like this outfit, it’s a bit better – don’t you agree? :)
Speaking of summer and warmer climates.. which sites do you think have nice bikinis? I always end up looking at the same sites such as Nelly or Asos – but I want to find some nice new sites to find really cool bikinis on. Can’t you please tell my some that you know about? Thank you ♥

_______________________________________________________

Låt oss gå ett steg tillbaka till kalla Sverige för denna post! En outfit tagen på mig bara dagen innan jag åkte till Asien för snart 3 veckor sedan. Rosa + rosa = saaaaant! Älskar både jackan och tishan! Längtar så mycket till svensk sommar i stockholm nu så man kan bära lite roligare och lättare kläder. Det är så förbannat kallt hemma nu så det enda man kan ha på sig är typ varma jackor, halsduk och boots.. men man kan ju alltid pimpla upp det med lite färg, och det är ju lite bättre det :) håller ni inte med? På tal om sommar och varmare breddgrader.. Har ni några tips på bra sidor som säljer snygga bikinis? Brukar alltid fastna på samma såsom nelly och asos. Men vill hitta fler snygga bikinis! Tipsa gärna! Tack på förhand ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

32 Responses to “KNIFE IN MY HEART”

 1. katerina on

  1st of all, this outfit is LIFE…for real it is amazing! 2nd of all, try frankie swimwear, charnaud, fae swim, altswim…just some ideas <3 lots of love

  Reply
  • angelicablick on

   Aw! THANK YOU BABE <3 Yes, Frankie swimwear is so nice! I haven't bought anything from them but I've seen them. Thanks for all the other advices too :) <3

   Reply
 2. Stuart on

  Vintern måste väl vara kalas för mode nissar? Eftersom det är kallt så in i helvete så måste man ju ha mest plagg= mest mest outfits! Du glömde tex handskar & mössor.

  Reply
  • angelicablick on

   Nja, det är LITE för kallt haha. Man vill mest bara stänga in sig i nått gigantisk och supertjock jacka .. Ja juste! Är inget fan av varken handskar eller mössor ( bara ibland ) men hösten är mer nice

   Reply
 3. Felize on

  Du kommer älska http://www.solidandstriped.com Jag har själv inte råd att köpa därifrån just nu men har suktat i 1 år nu :) Men jag gläds åt att se någonting på dig av deras bikinis eller baddräkter plus att du får ju flera tillfällen än oss flesta andra här i Sverige att bära bikini eller baddräkt. Nej nej jag är inte jealous alls… hahaha

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.