Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:17 | February 14, 2017

  HAPPY VALENTINES DAY!

  Just want to wish everybody out there a happy valentines day! I hope you spend it in the sign of love – no matter what that means ♥ Cause love doesn’t always means having a boy- or girlfriend. It means so much more then that! Sometimes even not in a person, but in something you love to do or value a lot. And because it’s a day of love – I just want to share some of my love, to you.

  Thank you for all the support you give me each and every day. Thank you for all the wonderful comments both here on my blog, instagram, yotube and in real life. I can’t thank you enough for believing in me and for cheering for me! I love every single one of you out there who support me in all I do. You all have a place in my heart ♥ YOU ARE THE BEST IN EVERY WAY! LOVE YOU!

  ______________________________________________

  Jag vill bara önska er alla där ute en glad alla hjärtansdag! Jag hoppas ni spenderar den i kärlekens tecken – oberoende vad det betyder för just dig ♥ För kärlek finns inte bara i en pojk- eller flickvän. Utan i så mycket annat! Kanske inte ens i en person utan något du tex älskar att göra eller något du värderar. Och eftersom dagen går just i kärlekens tecken så vill jag passa på att dela med mig av min kärlek, till just er.

  Jag vill tacka alla er för allt de stöd ni varje dag ger mig i allt jag gör och tar mig an. Tack för alla fina kommentarer ni lämnar här på bloggen, instegar, youtube och irl. Jag kan inte tacka er nog för att ni tror på mig till fullo och att ni hejar på mig! Jag älskar er alla där ute som finns där för mig på alla olika sätt. Ni har alla en stor plats i mitt hjärta ♥ NI ÄR HELT ENKELT BÄST! LOVE YOU!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “HAPPY VALENTINES DAY!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Happy valentine’s day to you too! I’m gonna be spending it with my dog and to be honest, there’s no one else I’d rather spend it with. I’ll probably also make a chocolate cake for my parents and show how much I love them by fattening them haha

   Reply
  • Thanks babe <3 Oh, that sounds amazing! Dogs is the best thing in the world, so I understand that you wouldnät change that for anything <3 cuddle him/her for me too! Ah, sounds lovely! Hope you had the best day!

   Reply
  • Happy Valentine’s Day! I hope you have a wonderful day! Excited to see your photos and read what you were up to! :)

   Linda
   Typically Linda || Instagram

   Reply
  • Thank you – and you too!! <3<3

   Reply
  • Härliga bilder :-) Happy valentines day till dig med <3

   Reply
  • Tack finis! detsamma <3

   Reply
  • Bästa du! Stor kram ❤

   Reply
  • Tack finaste! DU är bäst <3 kram

   Reply
  • Wish U happy V-day ♥
   http://listiration.com

   Reply
  • thank you <3<3!!!

   Reply
  • Happy Vday to you ? couple goals

   Reply
  • thanks babe! <3

   Reply
  • Hejsan och glad alla hjärtans dag! Måste fråga om var din bikini är från? Den är helt fantastisk. Kram Maria

   Reply
  • Hej!! tack o detsamma <3 Åh köpte den här i Thailand på en liten butik så de är inget speciellt märke tyvärr :( kram!

   Reply
  • some flamingos have it all <3

   Reply
  • Hahah – Roger ( our flamingo ) is enjoying himself haha :D <3

   Reply
  • Hva heter hotellet dere er på? :-) skal til Koh samui i sommer selv.

   Reply
  • Vi bor på Samui boat lagoon :) Små mysiga villor! Ligger lite off, men hyr man moppe tar de 10 min till center så det är nice! kram

   Reply