Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:15 | February 15, 2017

  LINGERIE

   

  MORNINGS IN OUR VILLA

   

  I woke up like this. Noooooot… haha. We shot a collab before these photos so that’s why :) I can’t stop thinking about this amazing villa. Want a place like that somewhere in the world! That would have been ah-mazing!! Just open the door and say “Hello! I live here!” like Carrie Bradshaws says in SATC when she see her and Bigs new apartment haha. Kind of the same feeling here hahaha. Speaking of SATC – HAVE YOU HEARD THAT A THIRD MOVIE IS COMING OUT?! OMG! Hahah happy girl over here. I LOVE SATC! Are any of you satc lovers?! I think I’ve seen all the seasons like 4- 5 times already haha.

  ________________________________________

  I woke up like this. Noooooooot.. haha. Vi fotade ett samarbete innan så det är därför jag ser sådär fräsch ut :) Kan inte sluta tänka på den där villan. Jag vill ha ett sånt ställe någonstans i världen! Det skulle vara drömmen!! Bah öppna dörren och säga “Hello! I live here” som Carrie Bradshaw säger i SATC när hon och Big kommer lägenhet haha. Det är typ samma känsla som här haha. På tal om SATC – HAR NI HÖRT ATT DET KOMMER EN TREDJE FILM?! OMG! Hahaha glad tjej här. ÄLSKAR’T! Är det någon av er där ute som gillar det med? Tror seriöst att jag sett alla säsonger 4-5 gånger haha.


  12 kommentarer  12 kommentarer om “LINGERIE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här