Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:21 | February 15, 2017

  SNAPS

   

  RANDOMS FROM THE PHILIPPINES

   

  It’s time for us to call it a night and go to bed! I’m get super tired quick haha. Just like an old lady! When I go out with my friends to clubs I always sneak home first and as soon as I crawl into bed I become so happy hahahaha. Like I told you – Just like an old lady. When I grew up I was the other way around. I loved staying up at night .. like a night owl. Time changes my friends! Talk to you tomorrow loversssssss!

  ________________________________________________

  Det är dags för oss att krypa ner i sängen och sova! Jag blir så fort trött på kvällarna haha. Precis som en gammal tant! När jag går ut med mina vänner på fest så går jag alltid hem först och så fort jag gått och lagt mig i sängen så blir jag så lycklig hahahaha. Som jag sa – som en gammal tant. När jag växte upp så var jag helt tvärtom. Jag älskade att vara uppe sent.. en nattuggla dvs! Vi hörs imorgon finisaaaaar!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “SNAPS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här