Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:27 | February 16, 2017

  STREETFOOD

   

  STREETFOOD IN BANGKOK

   

  After the Philippines I went straight to Bangkok to meet up with my man and Sabri to spend 2 days there before moving on to Koh Phanang :) During out first night in Bangkok we went to a great sushi place called Maki on 5th like I’ve told you about earlier.Besides good sushi places I rather eat the street food in Thailand! When I used to eat meat I always bought the fried chicken. Now when I’m a pescetarian I buy a soup with seafood and noodles usually. GREAT STUFF! Haha, I love how I always talk about food on my blog hahaha… That’s how I roll.

  ________________________________________________

  Efter Filippinerna stack jag direkt till Bangkok och mötte upp min André och Sabri för att spendera två dagar där innan vi åkte vidare till Koh phanang :) Under vår första kväll där så gick vi och käkade på Maki on 5th – ett sushiställe – som jag berättat för er innan. Bortsett från magisk sushi så brukar jag helst äta streetfood i Thailand!  När jag fortfarande åt kött så brukade jag äta friterad kyckling mest men nu när jag är pescetarian kör jag alltid på en soppa med skaldjur och nudlar. GÖTT! Haha , jag älskar att jag alltid pratar om mat i min blogg.. hahaha. Det är så jag rullar.


  8 kommentarer  8 kommentarer om “STREETFOOD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här