Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | February 17, 2017

WE LOVE JEANS

-IN COLLABORATION WITH BIKBOK-

ADLINKS:_1.HERE_2.HERE_3.HERE_
_4.HERE_5.HERE_6.HERE_

 

BikBok are having a big discount on their jeans right now until week 9 – 100 kr off all jeans! I’ve picked out some of my favs in this collage. I’ve started to like darker jeans more and more.. I used to like only lighter ones or the usual Levis finish. But I think a pair of darker jeans look so good with a white tee tucked inside the pants, black loafers, ray ban wayfarer, beach waves and a simple black bag. YUMMIE! A look I’ll for sure use this spring :) What kind of jeans do you like the most? And if you know really nice ones – please link them to me so I can check ’em out! ANYWAY – HAPPY SHOPPING!

________________________________________________

Bikbok har en stor rabatt på deras jeans just nu och tills vecka 9 – 100 kr av på alla jeans! Jag har valt ut mina favvojeans från deras site. Jag har börjat gilla mörkare tvätt på jeans mer och mer.. Förut gillade jag bara ljusare eller den vanliga Levis-tvätten. Men nu tycker jag ett par mörkare är snyggt med en vit istoppad tröja, svarta loafers, ray ban wayfarer, beach lockar och en svart enkel väska. MUMS! Jag kommer lätt se ut så i vår :) Vad brukar ni gilla för jeans? Och har ni några snygga jeans ni kan länka till här – gör gärna det! MEN MEN – HAPPY SHOPPING!

 


8 kommentarer8 kommentarer om “WE LOVE JEANS”

    Jag kommer aldrig förstå trenden med trasiga kläder, så himla märkligt! Jag har ett par jeans med hål i, men dom har jag fått, och använder som slit-och-släng byxor. Jag får helt enkelt acceptera att jag är hopplöst otrendig, tror jag, haha!

    http://nouw.com/jarske

    Reply

    Hehe är det så? :) Jag tycker det kan vara supersnyggt! På vissa saker dvs! Haha :D kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här