Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:32 | February 18, 2017

KOH PHANANG – KOH SAMUI

TRAVEL

 

ON THE FERRY OVER FROM KOH PHANANG TO KOH SAMUI

 

The sunset during out little ride over to Koh Samui was so gorgeous! Looked so amazing with the sailboats.. I remember when I went sailing a couple of years ago and how much I loved it. Ever since then I’ve been wanting a sailboat of my own. I don’t know how to drive it haha but I guess you have to learn how to do that first. Anyway, It’s SATURDAY!! What are your plans for tonight? Going out with friends? Staying home in bed?
We are heading over to a friend for some dinner :) I’m still super jetlaged so I’ll go to the dinner and then crash into bed after that – So I’m not going out dancing like many others this saturday!

_____________________________________________________

Solnedgången under vår lilla tur över till Koh Samui var så himla fin! Såg helt magiskt ut med segelbåten med… Jag kommer ihåg när jag åkte och segla en sommar för några år sedan och hur mycket jag älskade det. Ända sen dess har jag velat ha en segelbåt någon gång i mitt liv. Jag måste bara lära mig att styra/köra med haha. Men det är något man får lära sig. Men men, äntligen LÖRDAG!!  Vad ska ni göra ikväll? Ut med vänner? Ligga hemma och chilla i sängen?
Vi ska över till en kompis på lite middag :) Jag är fortfarande jätte jetlag så efter middagen kommer jag smita hem och däcka i sängen – Så jag ska inte ut och svira som många andra ikväll!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “KOH PHANANG – KOH SAMUI”

 1. Trude on

  Hei Angelica:) eg lurte på om du kunne lagd et innlegg om Thailand ferien din, hvor du var, hvor du bodde (hotell) og hva utflukter dere gjorde på. Har lyst å ta med min kjæreste i sommer, men skulle gjerne fått noen tips av deg på hvor en kan bo og gjøre :) var du på alle tre øyene; Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao? ??

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! ja absolut, det kan jag göra :) Vi gjorde dock inte massor denna resa i Thailand just men jag kan skriva om det :D Och koh tao är LÄTT finast av de där tre!! kram

   Reply
  • angelicablick on

   Hej Emma! Oj vad svårt!! Det beror på vad man letar efter – strand, storstad, mysigt osv. Men jag älskar ju Costa Rica, samt Filippinerna! Sen LA … ja de andra två vet jag inte! Finns så många :D kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.