Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:32 | February 18, 2017

  KOH PHANANG – KOH SAMUI

   

  ON THE FERRY OVER FROM KOH PHANANG TO KOH SAMUI

   

  The sunset during out little ride over to Koh Samui was so gorgeous! Looked so amazing with the sailboats.. I remember when I went sailing a couple of years ago and how much I loved it. Ever since then I’ve been wanting a sailboat of my own. I don’t know how to drive it haha but I guess you have to learn how to do that first. Anyway, It’s SATURDAY!! What are your plans for tonight? Going out with friends? Staying home in bed?
  We are heading over to a friend for some dinner :) I’m still super jetlaged so I’ll go to the dinner and then crash into bed after that – So I’m not going out dancing like many others this saturday!

  _____________________________________________________

  Solnedgången under vår lilla tur över till Koh Samui var så himla fin! Såg helt magiskt ut med segelbåten med… Jag kommer ihåg när jag åkte och segla en sommar för några år sedan och hur mycket jag älskade det. Ända sen dess har jag velat ha en segelbåt någon gång i mitt liv. Jag måste bara lära mig att styra/köra med haha. Men det är något man får lära sig. Men men, äntligen LÖRDAG!!  Vad ska ni göra ikväll? Ut med vänner? Ligga hemma och chilla i sängen?
  Vi ska över till en kompis på lite middag :) Jag är fortfarande jätte jetlag så efter middagen kommer jag smita hem och däcka i sängen – Så jag ska inte ut och svira som många andra ikväll!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “KOH PHANANG – KOH SAMUI”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fantastiska bilder!

   Reply
  • Åh tack <3<3

   Reply
  • Hei Angelica:) eg lurte på om du kunne lagd et innlegg om Thailand ferien din, hvor du var, hvor du bodde (hotell) og hva utflukter dere gjorde på. Har lyst å ta med min kjæreste i sommer, men skulle gjerne fått noen tips av deg på hvor en kan bo og gjøre :) var du på alle tre øyene; Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao? ??

   Reply
  • Hej! ja absolut, det kan jag göra :) Vi gjorde dock inte massor denna resa i Thailand just men jag kan skriva om det :D Och koh tao är LÄTT finast av de där tre!! kram

   Reply
  • Så himla fina bilder. Saknar verkligen thailand när jag ser dessa bilder.

   Reply
  • Tack fina! Ja, Thailand är härligt :) xx

   Reply
  • Hej Angelica! D som har rest så mycket vilka skulle du säga är dina topp fem destinationer? Favoritresmål helt enkelt :)

   Reply
  • Hej Emma! Oj vad svårt!! Det beror på vad man letar efter – strand, storstad, mysigt osv. Men jag älskar ju Costa Rica, samt Filippinerna! Sen LA … ja de andra två vet jag inte! Finns så många :D kram

   Reply
  • Men åh så vackert!! :)

   Följ gärna mitt liv i Melbourne, Australien där jag pluggar, tränar och bloggar! :)

   Reply
  • visst?! SÅ FINT! Tack <3

   Reply