Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:34 | February 18, 2017

  Thai cooking class

   

  3 course thai dinner – made ourself!

   

  During Valentines day André planned some fun stuff for us – Massage at our villa ( one of the best ones I’ve ever had! ) and then a thai cooking class! It was so much fun doing that and the flavors are .. amazing! We all did a three cours meal with a coconut soup, fried rice and a veggie mix. I did all vegetarian ofc and I think Thaifood is one of the best veggie-food there is!! André looked so cute in his little suit as well, hahahah…his little hat! i had one too ..so.. haha. The food turned out really good! Want to make it here at home for sure :)
  Anyway, my jetlag is killing me hahaha.. we tried to stay awake last night by going to The weeknd concert and then meet up some friends after. Buuuuut I was so tired when i woke up that I had to fall asleep again haha. NOT GOOD! Anyway, the Weeknd concert last night was.. so and so. He is so talented but the concert was a bit boring with no real special effects, contact with the crowd or so on. But his music is bomb!

  ______________________________________________________________

  Under alla hjärtans dag hade André planerat en hel del för oss – Massage i vår villa ( en av de bästa jag fått! ) och sen matlagningskurs i thaimat! Det avr fett kul och smakerna är.. MAGISKA! Vi gjorde tre olika rätter, en kokosmjölkssoppa, friterat ris och en veggie mix. Jag körde genomgående vegetariskt såklart och jag tycker att veggie thaimat är fan ett av de bästa som finns!! André såg så himla söt ut i sin lilla mössa hahaha… jag hade en likadan på mig haha. Maten blev iaf supergod! Kommer lätt göra detta hemma :)
  Men men, min jetlag är inte att leka med. Vi försökte hålla oss vakna med att gå på The weeknds konsert och ut efter för att möte några vänner. Men efter jag vaknade imorse så var jag helt slut så jag somnade om. INTE BRA! Aja, konserten var helt ok igår…Han är ju asgrym artist men själva konserten i sig var lite tråkig. Inga speciella effekter, ingen direkt kontakt med publiken osv. Men hans musik är ju asbra iaf!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Thai cooking class”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Looks yummy :D I love thai food!

   http://www.isimplydecided.wordpress.com/

   Reply
  • it was!! So crazy good! Me too :) xx

   Reply
  • Åå va kul med matlagningskurs! Vore kul om du kunde lägga upp recept. vill bli bättre på att laga veggiethaimat, det är ju sååå gott ?

   Reply
  • JÄTTE! Ja men det kanske jag skulle kunna göra :D lätt! Kram

   Reply
  • Vaaaa jag tyckte bara att det var skönt att han inte hade en show med en massa specialeffekter utan att fokus låg på honom och hans röst haha! Men smaken är ju olika ?

   Reply
  • Haha är det så? Ja, tur att man tycker olika :) Jag tyckte låtarna lät samma och han pratade ju aldrig mer publiken liksom.. men som sagt: tur att man tycker olika! kraaam

   Reply
  • Ser verkligen gott ut. Vart är din klänning från som du har på bilden? Den är jättefin.

   Reply
  • Supergott! Åh tack – Faithful the brand :) tack!

   Reply
  • Vore så kul om du la upp typ recept på det ni lagade, lite inspo för oss veggies som har svårt att komma på nya rätter, ser så smarrigt ut :D

   Reply
  • Men lätt! de kan jag fixa :) lite olika recept! kram

   Reply