Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:36 | February 19, 2017

  POOLSIDE LUNCH

   

  A BETTER LUNCH IF YOU ASK ME!
  ADLINKS:_BIKINI FROM ASOS,  HERE

   

  This is a lunch waaaaay out of this world! I mean .. could it be any better then this?! When we stayed at Dedon we asked if we could have lunch by the pool and said and done: Voila! I can’t describe how amazing this was! Makes me dream back a lot – I’m fot sure going back to the Philippines asap. Such a beautiful country! And all the people was so friendly and nice.
  Looking out from my window now, watching a grey Stockholm outside. Anyway, as I told you yesterday we went to dinner at Linus place last night with a bunch of friends. It’s so funny actually, cause the apartment Linus is living in – is the first apartment we bid on and we met Linus in the bidding of the apartment – but lost. Haha! So it’s so funny to be able to go there for dinner now after we’ve been there for a apartment presentation. It’s such a beautiful apartment! So during last night we drank some wine, ate food and just talked for hours before we took a cab home and went to bed. Both me and André woke up at 06.00 because of the jetlag – but that’s just good if you ask me :)

  ____________________________________________________________________

  Den här lunchen är ju beyoooooond denna värld! Jag menar.. kan det bli bättre?! När vi bodde på Dedon så frågade vi om vi kunde ha lunchen vid poolen och ja, sagt och gjort. Voila! Kan inte förklara hur magiskt detta var! Det får mig att drömma mig tillbaka – Jag ska LÄTT tillbaka till Filippinerna igen. Så himla vackert! och alla människor är så vänliga och snälla.
  Sitter och kollar ut genom fönstret och ser ett grått stockholm utanför. Aja, som jag sa igår så stack vi på middag hemma hos Linus med ett gäng vänner. Det är faktist lite roligt det där.. för lägenheten han bor i, budade vi på när den låg på försäljning. Vi förlorade mot Linus såklart haha, men det är lite roligt att vi nu i efterhand är tillbaka där på middag när vi varit där och hoppats på att köpa den. Lägenheten är sjukt fin! Men men, vi drack iaf lite vin, åt mat och snackade in på småtimmarna igår innan vi tog en taxi hem och somnade pang bom. Både jag och André vaknade upp vid 06.00 imorse tack vare jetlagen – men det tycker jag bara är skönt :)

   


  20 kommentarer  20 kommentarer om “POOLSIDE LUNCH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här