Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:30 | February 19, 2017

  MIXED SNAPS

   

  MIXED SNAPS

   

  SUNDAY – best day of the weeeeek! I’m just about to meet up with Filippa and have some lunch :) My outfit of the day will come up later on as well! These snaps are the last photos from the Philippines and now moving on to some Thailand photos. speaking of other things, this bath was a dream – I can tell you that! I wish so bad for a bathtub here at home, but I think we’ll have to get one for our next apartment instead. We are going to a very important meeting today about something regarding our apartment but I don’t want to tell you anything about it until I know. So stay tuned!

  _____________________________________________________

  SÖNDAG – bästa dagen på veckan! Jag ska precis möte upp Filippa och käka lunch :) Dagens outfit kommer upp senare med! Dessa bilder är de sista bilderna från Filippinerna så nu rör jag mig vidare till Thailand.På tal om annat, badet på bilden var ju en dröm – det kan jag ju säga! Önskade att jag hade ett badkar här hemma, men det får nog bli till nästa lägenhet isåfall. Vi ska faktist ha ett superviktigt möte idag om en sak som gäller vår lägenhet bl.a. Jag vill inte berätta vad förens jag vet hur det blir, så jag berättar senare sen. Stay tuned!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “MIXED SNAPS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här