Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:30 | February 19, 2017

MIXED SNAPS

TRAVEL

 

MIXED SNAPS

 

SUNDAY – best day of the weeeeek! I’m just about to meet up with Filippa and have some lunch :) My outfit of the day will come up later on as well! These snaps are the last photos from the Philippines and now moving on to some Thailand photos. speaking of other things, this bath was a dream – I can tell you that! I wish so bad for a bathtub here at home, but I think we’ll have to get one for our next apartment instead. We are going to a very important meeting today about something regarding our apartment but I don’t want to tell you anything about it until I know. So stay tuned!

_____________________________________________________

SÖNDAG – bästa dagen på veckan! Jag ska precis möte upp Filippa och käka lunch :) Dagens outfit kommer upp senare med! Dessa bilder är de sista bilderna från Filippinerna så nu rör jag mig vidare till Thailand.På tal om annat, badet på bilden var ju en dröm – det kan jag ju säga! Önskade att jag hade ett badkar här hemma, men det får nog bli till nästa lägenhet isåfall. Vi ska faktist ha ett superviktigt möte idag om en sak som gäller vår lägenhet bl.a. Jag vill inte berätta vad förens jag vet hur det blir, så jag berättar senare sen. Stay tuned!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

13 Responses to “MIXED SNAPS”

 1. Veronica on

  Så himla fina bilder! Du har verkligen de finaste bilderna. Ser helt magiskt ut, speciellt bilden med badet med blommor i…wow. Skulle vara intressant om du nån gång skulle göra en vlogg om nån liknande resa, som typ filippinerna eller costa rica eller thailand. Skulle verkligen vara jätteintressant att se. :)

  Reply
  • angelicablick on

   TACK! Åh vad fin du är – TACK!! Gud vad glad jag blir <3 JA! DET KOMMER! Två vloggar från Hawaii, en från Dubai och en från Filippinerna :D stay tuned!! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.