Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:25 | February 19, 2017

  PINK + LEO = TRUE

  Zara topzara topzara topzara top

   

  PHOTOS BY FILIPPA LUND / EDIT BY ME
  ADLINKS_JEANS FROM RUT&CIRCLE, SIMILAR HERE_BELT FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _TOP FROM ZARA, SIMILAR HERE_JACKET FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM MARNI, HERE_
  _SNEAKERS FROM ADIDAS, SIMILAR HERE_

   

  My sunday look – Pink + Leo! I met up with Filippa and ate lunch at a place at Mariatorget that only serves ecologic food :) YUMMIE! After lunch we decided to swing by fight box for their tournament against Vici! Fightbox won so that was fun!! We cheered and cheered for them! Tonight I’m heading over to Filippa again with Agnes for dinner and movie. André are going to a dinner with his boys ♥ I hope you’re having a great sunday!

  ___________________________________________________

  Min söndagslook – Rosa + Leo! Mötte upp Filippa förut som sagt och så käkade vi på ett ställe vid Mariatorget som bara serverar ekologisk mat :) MUMS! Efter lunchen bestämde vi oss för att dra till fightbox för deras tävling mot Vici! Fightbox vann så det var fett kul!! Vi hejade och hejade! ikväll ska jag till Filippa med Agnes och bara äta mat och kolla film. André ska på killmiddag med sina vänner ♥ hoppas ni har en fin söndag!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “PINK + LEO = TRUE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här