Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:10 | February 20, 2017

  KOH PHANGAN

  koh phanangkoh phanangkoh phanang

   

  KOH PHANGAN WITH MY LOVE

   

  Snapshots from our stay at Koh Phangan! The sky gave us a lot of amazing sunsets. BEAUTIFUL! Anyway, sorry for late blogging I’ve had a really busy monday. Started my day with a meeting before meeting up with Ellen & Sara to shoot some stuff :) We finished around 16.00 so after that I went straight away to Alla Visum to get my visum for India. Now I’m at home, cuddled up in the sofa waiting for André to finish work. My stomach has been really bad today so I think I might eaten something bad..So tonight I’m just going to lay in my bed/sofa and watch movies. LOVE!

  _____________________________________________

  Snapshots från vår vistelse på Koh Phangan! Himlen bjöd på sjukt fina solnedgångar. VACKERT! Men men, ledsen för sen bloggning – Jag har haft en lång Måndag. Började dagen med ett morgonmöte och sen mötte jag upp Ellen & Sara för att fota lite grejer :) Vi var klara runt 16.00 så efter det begav jag mig direkt till Alla Visum för att fixa visum till Indien. Nu har jag kommit hem och sitter uppkurad i soffan och väntar på att André ska sluta jobbet. Min mage har varit jätteknasig idag så jag tror jag ätit nått dåligt.. så ikväll ska jag bara ligga på soffan/i sängen och kolla film. KÄRLEK!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “KOH PHANGAN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här