Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:49 | February 21, 2017

  NELLY.COM: 20% OFF

  -IN COLLABORATION WITH NELLY-

  nelly.com

   

  ADLINKS:_1.HERE_2.HERE_3.HERE_
  _4.HERE_5.HERE_6.HERE_

   

  NELLY.COM has 20% off their knits ATM and I’ve picked out 6 of my favorites! The orange and the white one is for sure my top favorite ones. Love the sleeves on the white one :) We still have some cold months left to go ( At least for sweden.. ) so knits are not done yet! The campaign are going strong until the 27th of February! HAPPY SHOPPING! Click HERE to get to all the knits on NELLY.COM ♥

  _____________________________________________________

  NELLY.COM har just nu 20% av på alla deras stickade tröjor och ovan ser ni mina 6 favoriter! Den orangea och den vita är topp-favvisar. Älskar ärmarna på den vita :) Vi har ju fortfarande ett par kalla månader framför oss ( Iallafall här i Sverige.. ) så stickat får vi köra på ett tag framöver! Kampanjen körs fram tills den 27:e Februari! HAPPY SHOPPING! Klicka HÄR för att se alla stickade tröjor på NELLY.COM ♥


  6 kommentarer  6 kommentarer om “NELLY.COM: 20% OFF”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här