Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:29 | February 21, 2017

WONDERS

TRAVEL
Koh Phangankoh phangankoh phangankoh phangankoh phangan

 

DREAMY SUNSET IN KOH PHANGAN

 

This location. This sunset. The company. DREAM!! It was so beautiful and it was so cool that the water sunk so much that you could walk far out in the water and watch the sunset from there. I also got to say that my small camera is really good – These photos are taken with it :) I bought a smaller camera a couple of months ago to bring with me to events/parties/adventures that is easier then my big camera and I have to say I’m happy about it!
I have two meetings today and after that I’m heading over to my doctor to check my stomach .. I think I’ve must have eaten something weird in Thailand cause my stomach hasn’t been the best since then hahaha. I’m also swinging by Frida today to get my nails done.. You should all see my nails right now hahahah. I have 4 nails left….. so ugly!!

_______________________________________________________

Platsen. Solnedgången. Sällskapet. DRÖM!! Det var så sjukt vackert och coolt att vattnet hade sjunkit så pass mycket att man kunde promenera långt ut i vattnet för att se solen gå ner därifrån. Måste även passa på att säga att min lilla kamera är sjukt bra – dessa bilder är tagna med den :) Köpte en mindre kamera för några månader sen för att ta med mig till events/fest/äventyr där min stora kamera är för tung och jobbig att ta med mig. Är jäkligt nöjd faktist! Idag har jag två möten på schemat och sen ska jag till läkaren efter det för att kolla min mage… den har inte riktigt varit på min sida sen jag kom hem från Thailand hahah. Jag ska svänga förbi Frida med för att fixa mina naglar.. Ni ska se hur dom ser ut nu hahahah. Jag har typ 4 naglar kvar… så fult!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “WONDERS”

 1. Jennifer on

  Hey Angelica, such nice pictures! Would love to go there one day :-)
  Are you not wearing any make-up btw, in the second last pic? Because you look really pretty!

  Love from Germany,
  Jennifer

  Reply
  • angelicablick on

   Hi! Thank you so much :) Yes, it’s super nice there! No, in these photos I’m not wearing any makeup at all – not even my brows are filled in :) Thank you so much!! Love

   Reply
 2. Veronica M on

  Helt otroligt fina solnedgångar, ser väldigt mysigt och romantiskt ut.Vilka fina och gulliga hundar som finns där också. Du ser verkligen jättefin ut utan smink. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.