Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:35 | February 22, 2017

  INTERIOR OBSESSIONS

   

  ON MY MIND: BIG WINDOWS – DARK WOODEN FLOORS – PINK VELVET SOFA – ROMANTIC BATHROOMS – ABSTRACT DETAILS –
  – CONCRETE WALLS AND FLOORS – MASSIVE GOLDEN MIRRORS – BOOKSHELF WALL – PANELS ON WALLS AND CEILING – 

   

  I’m in an interior bubble atm and I just can’t get these stuff out of my head! I want all of these things! One dream of mine is to buy a super cool apartment that has that extra to it. Touché they often costs waaay too much money. But you can always dream, right? One day it might actually happen! Well, as I’ve written under the pictures – these are the interior obsessions I have right now. What’s your interior obsessions?

  ______________________________________________

  Jag är inne i en inredningsbubbla nu igen och jag kan inte få dessa saker ur mitt huvud! Jag vill ha allt! En dröm jag har är att en dag köpa en riktigt fet lägenhet som har det där extra. Synd att de flesta oftast kostar alldeles för mycket pengar. Men man kan alltid drömma, eller hur? en dag kanske det slår in! Men men, som jag skrivit ovan så är dessa mina inrednings obsessions just nu. Vilka är era?


  6 kommentarer  6 kommentarer om “INTERIOR OBSESSIONS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här