Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:47 | February 23, 2017

  MAKEUP: ORANGE FIZZ

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  MAKEUP BY SARA NILSSON

   

  We did a little “photoshoot” the other day – shooting some looks and also some photos in my apartment. I had a kickass team by my side for that: Ellen & Sara ♥ I’m waiting for the photos to be edited and then I’ll share them with you ofc! Today I’ve had two meetings and then I met up with Ellen to shoot a look before I went shopping. YEY! Haven’t been strolling around in town, shopping, for several months. I usually shop online so it was pretty cozy walking around. Now I’m going to finish up some work before Agnes picks me up to go to… BOUNCE!! So much fun! Bringing my camera with me!

  _____________________________________________

  Vi körde en liten “photoshoot” häromdagen – vi fotade lite looks och även bilder hemma hos mig. Jag hade ett kickass team med mig: Ellen och Sara ♥ Nu väntar jag ivrigt på resultatet som jag självklart ska dela med mig av till er! Idag har jag haft två möten och fotat en look med Ellen. Efter det körde jag lite shopping på stan faktist. Det var flera månader sen jag gjorde det eftersom jag oftast shoppar på nätet. Men det var mysigt att bara strosa runt. Nu ska jag jobba färdigt här innan Agnes kommer och plockar upp mig och så ska vi till….BOUNCE! SÅ KUL! Kameran följer med!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “MAKEUP: ORANGE FIZZ”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här