Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:40 | February 23, 2017

  MU KO ANG THONG

   

  MU KO ANG THONG NATIONAL PARK

   

  During our little boat trip we went to this beautiful place when the storm had settled a bit. I can imagine that this place is even more pretty when the sun is shining :) It’s so amazing to see these beautiful spots that exists on our planet. Sooooo… we didn’t end up at Bounce today hahaha… Agnes was late from work so we missed one hour of the 2 hours we had there, but we took the car and started driving towards it anyway. After 30 minutes Agnes starts laughing and says “NOOOOO” ..can anyone guess what have happened? Hahah, so she had driven 30 minutes in the wrong way ( laughing/crying emoji )!! Who does that?! HAHA. So because lack of time we decided to do something else and postpone our trip to Bounce haha! Now I’m back home chillin’. Started wrestling with André and it all ended up with him getting a nose bleed hahaha. Oups. Tonight we are going to YUC for dinner with his dad :)

  ____________________________________________________________

  Under vår lilla båtresa så stannde vi vid detta fina ställe när stormen hade lagt sig. Jag kan tänka mig hur vackert det måste vara här när vädret är tipptopp med :) Så fantastiskt att det finns så vackra ställen på var planet. Såååååå…. det blev inget Bounce idag hahah… Agnes var sen från jobbet så vi förlorade en timma på det, men vi bestämde oss för att åka dit för en timma ändå. Efter 30 minuters körning börjar Agnes skratta och skriker “NEEEEEEJ” .. Kan ni gissa vad hon hade gjort? Jajjemensan, kört åt fel håll… haha! Vem gör ens så?! haha. Så pga tidsbrist så bestämde vi oss för att hitta på något annat istället och skjuta upp Bounce till någon annan dag! Nu är jag tillbaka hemma och ska slappa lite. Brottades nyss med André som slutade i att han fick näsblod. Oups. Ikväll ska vi käka middag med hans pappa på YUC :)


  8 kommentarer  8 kommentarer om “MU KO ANG THONG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här