Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:08 | February 24, 2017

  BLUE SHADE

  rebecca minkoffrebecca minkoffrebecca minkoff

   

  ADLINKS:_JACKET FROM REBECCA MINKOFF, HERE_JEANS ARE OLD, SIMILAR HERE_
  _HOODIE FROM TCI, HERE_BAG FROM ZARA_SHOES FROM ASOS, SIMILAR HERE_
  _SUNGLASSES FROM ACNE_

   

  Yes, it was way to cold to wear this today. I walked from the subway to the office and I almost froze to death haha. I looked outside my window this morning and saw the sun so I thought to myslef ” I can wear a hoodie under – that will do!”… I was wrong. Haha! I’m at the office right now waiting for my food to arrive. I’M STARVING! I’ve been sitting here writing down a big project since this morning and forgot to get food so now I’m sitting here craving food!

  __________________________________________________

  Japp, det var lite för kallt för denna look idag. Jag promenerade från tunnelbanan till kontoret förut och höll på att dö av kyla haha. Jag kollade ut genom fönstret imorse och såg solen så då tänkte jag “Äsch en hoodie räcker väl under!”… jag hade fel. Haha! Sitter som sagt på kontoret just nu och väntar på min mat. JAG HUNGRAR IHJÄL! Har suttit med ett projekt hela morgonen så glömde äta så fick beställa mat och sitter nu och har cravings på mat!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “BLUE SHADE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här