Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:51 | February 26, 2017

  CORSET

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT & ADLINKS:_TSHIRT BORROWED FROM ANDRÉ_CORSET FROM ASOS, SOLD OUT_
  _FISHNET LEGGINGS FROM ASOS, HERE_JACKET FROM ASOS, SOLD OUT_
  _BOOTS FROM ZALANDO, SIMILAR HERE_

   

  Didn’t have any time at all yesterday to blog! I had meetings ( yes, on a saturday.. ), some errands I need to do before going to India, pack and then cuddle with André. Now we are at the airport waiting to board the plane :) YEY! So excited for this trip. Yoga, Meditation, Exploring Goa and FINALLY going to India. There was so much people at the airport when we got here so the check-in took some time, but now we are sitting here eating breakfast. Well, time to eat up and get movin’! Talk to you in a while ♥

  _________________________________________________________

  Hade ingen tid alls igår att hinna blogga! Jag hade möten ( japp, på en lördag.. ), massa saker jag behövde fixa innan Indien, packa och sen mysa med André. Nu sitter vi på flugplatsen och ska snart boarda planet :) YEY! Jag är så pepp för den här resan. Yoga, meditation, utforska Goa and att ÄNTLIGEN få se Indien. Det var sjukt mycket folk på flygplatsen när vi kom hit så det tog lite tid att checka in men nu sitter vi och ska precis käka. Men men, dags att äta upp och sen bege oss! Hörs om en stund ♥


  15 kommentarer  15 kommentarer om “CORSET”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här