Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:21 | February 27, 2017

  Everyday randoms

   

  SNAPS FROM MY RECENT WEEK

   

  Touchdown India! After a hell of a trip we finally arrived to our destination early this morning several hours later than we expected. We had a bit of a problem getting here since our flight was delayed and getting in to India took 2 hours so we missed our flight to Goa. Nobody helped us and everyone just sent us back and fourth to different counters.. I got so angry. After being stranded at the airport for 2 hours trying to get them to re-book our flight we just gave up and book tickets ourselves. That battle is not over yet tho hahaha! But now we are here :)
  These pictures are NOT from here tho haha. These snaps are from my week at home between Thailand and India! I spent some time with my girl Filippa, saw The Weeknd, had a cozy evening with Sarah and her dogs, saw Fightbox win a tournament,and cuddled with André and lots of other stuff. Tomorrow we are going up early to start our day with Yoga!

  _______________________________________________________

  Touchdown Indien! Efter en helvetesresa hit så kom vi äntligen fram dit vi skulle imorse flera timmar senare än trott. Vi hade en del komplikationer att komma hit eftersom vårt flyg var försenat och att ta sig förbi pass/visumkontrollen tog över 2 timmar så då missade vi vårt flyg till Goa. Ingen på plats ville hjälpa oss och alla skickade bara runt oss och skyllde på varanda istället… blev så arg. Efter att varit strandad där 2 timmar till så bokade vi tillslut egna biljetter. Men den kampen är inte över hahahah! Men nu är vi iaf här :)
  dessa bilder är INTE härifrån dock :) Dessa bilder tog jag nu i veckan när jag var hemma mellan mina två resor. Hängde en hel del med min fina Filippa, såg The Weeknd, hade en mysig kväll med Sarah och hennes hunder, såg Fightbox vinna en tävling, gosade med André och massa mer. Imorgon ska vi upp i ottan och göra yoga!


  10 kommentarer



  10 kommentarer om “Everyday randoms”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • what a hectic flight, well i wish that your time there will be better :) Xx

   https://ayeuh.wordpress.com/2017/02/18/cafe-bianca/

   Reply
  • Yes.. it was not nice haha. Thanks babe <3

   Reply
  • Great photos!

   Liv

   livforstyle.net

   Reply
  • thanks <3

   Reply
  • Haha välkommen till indien! Allting är organiserat kaos (?), framförallt på flygplatsen! Var med om liknande när jag skulle till goa! Hoppas du får en bra resa! Hela indien är underbart.

   Reply
  • Haha ja jag har märkt det,,, verkligen! ALLA här har typ missat sina flyg pga kaos på flygplatsen plus att ingen fått hjälp. så konstigt. Annars är Indien fint so far :) kram

   Reply
  • usch, feel you med strulet. aldrig kul när man bara vill fram, men hoppas det var värt det ;)

   Reply
  • ja, lite jobbigt :( och att dom inte tog ansvar för förseningen osv utan att vi själva fick betala. Och att alla var otrevliga. NU är det värt de :)

   Reply
  • Hej Angelica! Hittade just serien Gengångare på Netflix som är den franska föregångaren till The returned! Kom på att jag måste tipsa dig då jag minns att du liksom jag blev besviken på att de lade ner den serien. Vet inte om den franska är lika bra men hoppas, finns två säsonger, kram!

   Reply
  • hej!! Åh är det sant?! TACK! Ska kolla på det på en gång när jag kommer hem! Tack för tipset!! kram!

   Reply