Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:38 | February 28, 2017

  LITTLE COLA BEACH

  -IN COLLAB WITH YOGIAKADEMIN-

  Yogiakademin indienYogiakademin indienYogiakademin indienYogiakademin indienYogiakademin indienhttps://bikbok.com/en/7194438_F380

   

  LITTLE COLA BEACH
  I’M WEARING A BIKINI FROM ABAD X BIKBOK,TOP HERE & BOTTOM HERE(ADLINK)

   

  Finally the wifi is working again! It hasn’t been working during the day and evening here :) haha, that’s what happen when you live far out in the jungle. Today we’ve had a full day of yoga and meditation! I’m once again traveling with Yogiakademin! So, this is how we live here – how cozy, right?! Very simple but oh so charming! It’s pretty late here now so I’m about to crawl into bed but the wifi is back now so tomorrow I’m back as normal again. KISSES ♥

  ___________________________________________________

  Nuuuu funkar wifit! Har haft lite knackigt med det under dagen och kvällen :) haha, så blir det när man bor ute i bushen. Idag har vi haft en full dag av yoga och meditation! Är återigen iväg med Yogiakademin! Såhär ser iallafall vårt retreat ut där vi bor – hur härligt?! Väldigt spartanskt men ack så charmigt. Klockan är rätt sent på natten här så jag ska faktist krypa ner i sängen, men ville hojta till här och skriva nu när wifit äntligen kickat igång! Imorgon är det tillbaka som vanligt igen ♥ PUSS!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “LITTLE COLA BEACH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här