Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:21 | March 1, 2017

  Our own secret beach

   

  SUNSETS AT LITTLE COLA BEACH

   

  This is the view we see every night when the sun goes down. Magical, right? The water is so warm here it’s almost not cooling at all when you take a dip – just the way I like it. I love when the water is warm like that :) Sitting here at our little villa atm with Silja and Maxinne trying to blog and edit pictures. We are all soon about to crash into bed but need to get some work before that. Tomorrow our idea is to stay at the retreat, do yoga, film some more and then chill in the sun. For friday they have booked a little boat trip for us to Agonda! YEEEY! I love boat trips! That’s the best thing I know when I go traveling :)

  _______________________________________________________

  Det här är utsikten vi ser varje kväll när solen går ner. Magiskt va? Vattnet är så sjukt varmt här sådär så det nästan inte ens svalkar – precis som jag gillar det. Jag älskar när vattnet är sådär :) Just nu sitter jag med Silja och Maxinne utanför vår villa och förösker blogga och redigera. Vi tänkte alla krasha i sängen snart men vi måste röja undan lite jobb innan dess. Imorgon ska vi stanna kvar på retreater och köra yoga, filma en del och sen sola på stranden. På fredag har dom bokat in en liten båttur till Agonda! YEEEY! Jag som älskar båtresor!! Det är det bästa att göra när man är utomlands :)


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Our own secret beach”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här