Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:57 | March 1, 2017

  PALOLEM

  zarazarazarazara

   

  PHOTOS BY SILJA KENTSDOTTIR / EDIT BY ME
  ADLINKS_TOP FROM ZARA_SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_
  _SANDALS FROM ASOS, HERE_BACKPACK FROM ZARA_

   

  So the wifit didn’t come back until now! It has been down for 24 hours haha :) That’s how it goes! Today we decided to go to Palolem instead of staying at Little Cola beach. We ate a nice lunch at a cute place called “Little World” by the beach that had bowls, juices and so on. We are a bit careful with what we eat here hehe.. But I can recommend that place :) We got back to the retreat when the sun was about to set. A beautiful sunset!
  anyway, this is a look I wore the other day – but I had to change top after 2 hours cause it’s so freaking warm here… 37 celsius.. haha.

  _______________________________________________

  Så wifit funkade inte idag heller men nu kom det tillbaka efter 24 timmar :) Så kan det gå! Idag bestämde vi oss för att dra till Palolem istället för att stanna på Little cola beach. Vi åt lunch på ett gulligt ställe som heter ” Little World” vid stranden som hade bowls, juicer och sånt. Vi är lite försiktiga med vad vi äter här haha.. men kan rekommendera det stället :) Vi kom tillbaka till vårt retreat när solen var påväg ner. Superfin solnedgång! Men men, detta är en look jag bar häromdagen – fick dock byta tröja efter en timma eller två för det var alldeles för varmt.. det är 37 grader här haha.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “PALOLEM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här