Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:58 | March 2, 2017

  S O F T

   

  PHOTOS BY SILJA KENTSDOTTIR / EDIT BY ME
  ADLINKS: DRESS FROM ASOS, SOLD OUT_BACKPACK FROM ZARA_

   

  Today it’s been suuuuuper warm. So this is the only thing I could actualy wear without melting away haha. But it’s my favorite tunic/dress so I can’t complain :) Today we did this awesome meditation with 4 different steps. We started with “shaking” where you close your eyes and shake your body to music and relax your entire body. After that you keep your eyes closed and dance a slow dance and let your body decide what to do. The two last steps is meditation and then resting to soft music. Two thumbs up! We did this while the sun was going down. PERFECT ending of the day :) I’m about to go to bed now but I just have to check if that creepy fly outside our door has flown away… Me, Maxinne and Silja sat outside our house blogging when this HUGE fly came with red eyes and black wings. It wasn’t a bat but it looked like it but in a insect form. SCARY haha!

  ___________________________________________

  Idag har det varit helt sjukt varmt. Så detta är det enda jag lyckades kunna ha på mig utan att smälta bort haha. Som tur är är det min favvotunika/klänning så jag klagar inte :) idag körde vi lite annorlunda meditation med 4 olika steg. Vi började med “shaking” där man sluter ögonen och skakar till musik och släpper lös alla muskler i kroppen. Efter det gjorde vi movement dans där vi lät kroppen bestämma rörelserna helt! Sista två stegen körde vi meditation och avslutningen la vi oss ner och blunda. Tummarna upp! V gjorde detta medans solen gick ner. PERFEKT avslutning på denna dag :) Nu ska jag snart krypa ner i sängen men ska kika utanför oss så den där läskiga insekten vi hade här förut har flygit iväg! Kom en megastor insekt flygandes förut med lysande röda ögon och svarta vingar/kropp. Det var ingen fladdermus, men det såg typ ut som en fast i insektsform.. så LÄSKIG HAHA!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “S O F T”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här