Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:44 | March 2, 2017

  PALOLEM

  PALOLEMPALOLEMPALOLEMPALOLEMPALOLEMPALOLEMPALOLEMPALOLEM

   

  PALOLEM, SOUTH GOA
  ADLINK: T-SHIRT FROM BIKBOK, HERE

   

  So like I told you yesterday we went to Palolem to check it out! A cute place with some shops and a beach :) I’m so sad that I don’t have more time to explore India this time since I have to go home for other stuff and work. I was supposed to be in Paris right now for FW but I really wanted to see India – Going to Paris for next FW in the summer/autumn anyway so I thought I’d go here now :)  I want to come back here and go to different places in India and like the tourist I am, I REALLY want to see Taj Mahal! I’ve heard it’s magcial. ANYWAY, I just have to book a ticket back – that’s for sure. Tomorrow we are off to Agonda to check that place out also :) We decided to skip Agonda yesterday to just stay in Palolem so now I’m curious for that place. Have any of you been to Agonda? What should we see?
  And BTW! On the third picture you can se Silja – She is ( along with her kickass sister Alexandra ) my team from now on when it comes to youtube ♥ I’m so excited for this and you should for sure check out their previous work on their website here ♥ LET’S DO THIS!

  _______________________________________________________

  Som jag sa häromdagen så stack vi till Palolem för att kolla runt där! Ett gulligt ställe med lite små shoppar och strand :) Jag är faktist lite ledsen över att vi inte har mer tid i Indien till att åka runt på. Men jag måste hem och ta tag i massa jobb och annat! Planen var att vara i Paris just nu på FW men var så himla pepp på Indien nu! Ska till Paris för FW nästa säsong nu i sommar/höst så ville verkligen hit nu :) Vill komma tillbaka hit och se fler ställen i Indien och som den turist jag är, då även Taj Mahal som jag hört är MAGISKT. Men men, jag får helt enkelt boka en biljett tillbaka – så är det. Imorgon ska vi till Agonde och kolla in det :) Vi körde bara på Palolem häromdagen så nu vill vi utforska Agonda. Har någon av er varit där? Vad borde vi göra/se? Och NI! På tredje bilden ser ni Silja – hon är ( tillsammans med sin kickass syrra Alexandra) mitt nya team när det kommer till youtube ♥ Jag är så sjukt pepp för detta och dom är grymma, så om ni vill kika in deras tidigare jobb dom gjort kan ni göra det på  deras hemsida här ♥


  20 kommentarer  20 kommentarer om “PALOLEM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • You look beautiful as always <3 love your t-shirt, really cool <3

   Reply
  • Thank you babe <3 hehe thanks!! xx

   Reply
  • Men wow vilket underbart ställe! Så fina bilder också! <3

   Reply
  • VERKLIGEN :) Tack babe!

   Reply
  • Älska team Kentsdottir! <3

   Reply
  • JAG MED <3

   Reply
  • Ser sjukt fint ut, så mycket färger ? Är det lätt att hitta vegansk mat där? Har hört att dom äter mycket vegetarisk mat i Indien? Kram!

   Reply
  • Det är det! sååå härligt :) ja!! superlätt! de flesta äter vegetariskt/veganskt här :) man får bara vara försiktig vart man äter. Äter man kött här så blir man till stor risk sjuk haha. Kram

   Reply
  • India is so Stunning!!! You should totally go to Taj Mahal one day is beautiful, I did a tour of about 9 cities in India and it was incredible probably the best trip of my life so far! Love all your pictures & your blog! :) <3

   Reply
  • IT IS! Yes, I really want to!! I just need to come back :D wow that sounds so awesome!! Got me inspired for sure :) yey! thanks babe <3

   Reply
  • Lovely post! :)

   https://ordinaryblondie9.blogspot.hr/2017/03/blush-black-business.html

   Reply
  • thank you <3

   Reply
  • Angelica!! These experiences must be amazing!:) watching from afar..
   xx finja | http://www.effcaa.com

   Reply
  • IT IS! I’m so thankful <3 thanks babe!

   Reply
  • You have been to so many places and you seem very nice with local people :)
   Thank you for taking us to these places with you ^^

   Love, xoxo :*

   Reply
  • Aw thank you so much <3 That was very sweet of you to say! Thank you too <3<3

   Reply
  • Ser så trevligt och mysigt ut där. Maten ser god ut också på bilderna. Är maten god där? Är det mycket stark mat? Vad fin den gula väskan är, var är den ifrån? :)

   Reply
  • Det är det :) Ja maten är god, men man får passa sig lite vart och vad man äter. Det är ganska annan bakteriekultur här osv samt värmen som gör att man många gånger kan bli sjuk. Man ska tex inte äta kött i Indien ( om man inte är på en super-fancy resturang ) och även passa sig för att äta “streetfood” eftersom många blir sjuka här. Men går man till härliga hak, äter veggie så brukar det vara ok :) Och ja, maten är jättegod! Tack! Den har jag köpt på shopbop.com! Kram

   Reply
  • Vakre bilder! Hvilket wide angle objektiv (lens) er brukt her?

   xx Tina

   Reply
  • Tack fina!! det är 35mm :D kram

   Reply