Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:25 | March 3, 2017

BACKLIGHT

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
one teaspoonone teaspoonone teaspoonone teaspoon

 

PHOTOS BY SILJA KENTSDOTTIR / EDIT BY ME
ADLINKS:_TOP FROM ZARA, SIMILAR HERE_SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_
_SANDALS FROM ASOS, HERE_BAG FROM ZARA_

 

I’m in love with this cute little bag I bought before I went to India! It’s perfect if you ask me :) Anyway, just got back from a day trip to Agonda and it was so much fun to see that place as well! I think Agonda was a bit nicer then Palolem. We went strolling around the small shops and I actually bought a gold ring for myself! Maxinne ordered some jewlery (handmade) and Malin bought a ring as well. Before going home we went to the beach and saw the sun go down :) so pretty! Now me and Silja are sitting here editing our stuff! We catched some really nice shots today!! Can’t wait to share it with you guys!!

______________________________________________

Är lite förälskad i denna väska som jag köpte innan jag drog till Indien! Perfekt är den om ni frågar mig :) Men men, kom precis tillbaka från en dagstripp till Agonda och det var superkul att få se det området också! Jag tror faktist att jag gillar Agonda mer än Palolem. Vi strosade runt på gatorna och kollade in dom små shopparna. Jag köpte en guldring till mig själv bl.a. Maxinne beställde smycken (handgjorda) och Malin köpte med en ring. Innan vi drog hem igen så såg vi solen gå ner på stranden :) så fint! Nu sitter jag och Silja här och redigerar vårat material! Vi fångade sjukt coola saker idag! Längtar att få visa er!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “BACKLIGHT”

 1. Veronica M on

  Verkligen supersnygg och somrig outfit. Du är verkligen jättesnygg med uppsatt hår sådär. Vart är halsbandet och armbandet ifrån? De är så jättefina :)

  Reply
  • angelicablick on

   Tack fina du :) Åh tycker du? tack!!Halsbandet är från CU jewlery från Dream big och armbandet är jag osäker på… måste kolla det! tack <3

   Reply
  • angelicablick on

   Yes, that’s what always happens to me too.. I go home and feel kind of ” it’s actually nice to be home also” but then after 1 week seeing all these pictures I’m like ” I need to go now!!” haha :) thank you <3

   Reply
 2. Julia on

  Wow! Vilka oerhört fina bilder! Jag bara älskar din blogg! Vilka objektiv har du använt till dessa bilder? Tack för en inspirerande blogg! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.