Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:25 | March 3, 2017

  BACKLIGHT

  one teaspoonone teaspoonone teaspoonone teaspoon

   

  PHOTOS BY SILJA KENTSDOTTIR / EDIT BY ME
  ADLINKS:_TOP FROM ZARA, SIMILAR HERE_SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_
  _SANDALS FROM ASOS, HERE_BAG FROM ZARA_

   

  I’m in love with this cute little bag I bought before I went to India! It’s perfect if you ask me :) Anyway, just got back from a day trip to Agonda and it was so much fun to see that place as well! I think Agonda was a bit nicer then Palolem. We went strolling around the small shops and I actually bought a gold ring for myself! Maxinne ordered some jewlery (handmade) and Malin bought a ring as well. Before going home we went to the beach and saw the sun go down :) so pretty! Now me and Silja are sitting here editing our stuff! We catched some really nice shots today!! Can’t wait to share it with you guys!!

  ______________________________________________

  Är lite förälskad i denna väska som jag köpte innan jag drog till Indien! Perfekt är den om ni frågar mig :) Men men, kom precis tillbaka från en dagstripp till Agonda och det var superkul att få se det området också! Jag tror faktist att jag gillar Agonda mer än Palolem. Vi strosade runt på gatorna och kollade in dom små shopparna. Jag köpte en guldring till mig själv bl.a. Maxinne beställde smycken (handgjorda) och Malin köpte med en ring. Innan vi drog hem igen så såg vi solen gå ner på stranden :) så fint! Nu sitter jag och Silja här och redigerar vårat material! Vi fångade sjukt coola saker idag! Längtar att få visa er!!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “BACKLIGHT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här