Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:48 | March 4, 2017

YOGA-SESSION

TRAVEL
yogiakademinyogiakademinyogiakademinyogiakademinyogiakademin

 

AFTERNOON YOGA SESSION

 

So, last day in India – tomorrow we are off to Sweden again! Today we have been doing some yoga, filming and relaxing at the beach. We ended our last yoga-session with some free dancing and it was awesome!! After that we had dinner and drank cocnuts. Now we are soon heading off to bed cause we are going up early in the morning to shoot/film some fun stuff me and Maxinne. Going to miss this yoga-heaven!

__________________________________________

Så, sista dagen i Indien – imorgon börjar vi röra oss mer Sverige igen! Idag har vi yogat, filmat och slappat lite på stranden. Vi avslutade vår yoga-session med lite fridans och det var så härligt!! Efter yogan åt vi middag och drack kokosnötter. Jag ska alldeles straxt hoppa ner i sängen och sova för vi ska upp tidigt imorgon och fota/filma lite coola saker jag och Maxinne. Kommer sakna det här yoga-paradiset!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “YOGA-SESSION”

  • angelicablick on

   Thank you <3 In my face I use products from Dermalogica only and for my body I use 100% coconut oil from Thailand! <3

   Reply
 1. Veronica M on

  Ser ju jättehärligt och kul ut! Är det här vanlig yoga eller mer avancerad yoga som ni kör? Varifrån är träningstoppen du har? Den är jättefin, gillar verkligen färgen :)

  Reply
  • angelicablick on

   Det var det! Vi blandar, men överlag är det enkel yoga – ying yoga och meditation. Men olika typer :) Men även en nybörjare klarar det! Åh jag tror den är fråb Gina trioct, dock gammal! Tack :) kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.