Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:02 | March 5, 2017

  RED ROMPER

  REVOLVEREVOLVE

   

  CREDIT:_ROMPER FROM REVOLVE, HERE_

   

  During the warm days in India, this romper is what I’ve been wearing when everyhting else is too warm to wear! I love, love, LOVE the back of this! And the color aswell ♥ Now we are at the airport waiting to be able to check in our bags.. we have 8 h here in Mumbai so we can’t check them in yet. We had some troubles getting our tickets/check in online but finally I manage to book our seats. I always try to check in 24 hours before so you can change seats if the seats you got is bad haha. Anyway, In Munich we’ll have 45 minutes to get on our next flight… not so sure we’ll make it haha. We are a group of 6 people travelling so hopefully they can make the flight wait. what do you think?

  _____________________________________________

  Under de varma dagarna i Indien så har den här jumpsuiten varit det enda jag använt när allt annat varit för varmt att ha på sig! Jag ääääälskar ryggen på denna! Och färgen ♥ Nu siter vi på flygplatsen och väntar på att få lämna väskorna.. Vi har 8 timmar här i Mumbai så vi kan inte checka in dom ännu. Vi ahde en del problem att få fram våra biljetter med men tillslut lyckades jag kunna check in online och fixa våra säten. Jag försöker alltid boka 24 timmar innan så man kan byta säten ifall dom man blivit tilldelad är dåliga haha. Men men, i Munchen har vi lite mer bråttom.. 45 minuter har vi på oss att ta oss till flighten. Inte helt 100 att vi kommer hinna om jag ska vara ärlig..men vi är en grupp på 6 personer som ska med samma flyg så förhoppningsvis kanske dom kan lösa det åt oss. Vad tror ni?


  25 kommentarer  25 kommentarer om “RED ROMPER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här