Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:02 | March 5, 2017

RED ROMPER

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
REVOLVEREVOLVE

 

CREDIT:_ROMPER FROM REVOLVE, HERE_

 

During the warm days in India, this romper is what I’ve been wearing when everyhting else is too warm to wear! I love, love, LOVE the back of this! And the color aswell ♥ Now we are at the airport waiting to be able to check in our bags.. we have 8 h here in Mumbai so we can’t check them in yet. We had some troubles getting our tickets/check in online but finally I manage to book our seats. I always try to check in 24 hours before so you can change seats if the seats you got is bad haha. Anyway, In Munich we’ll have 45 minutes to get on our next flight… not so sure we’ll make it haha. We are a group of 6 people travelling so hopefully they can make the flight wait. what do you think?

_____________________________________________

Under de varma dagarna i Indien så har den här jumpsuiten varit det enda jag använt när allt annat varit för varmt att ha på sig! Jag ääääälskar ryggen på denna! Och färgen ♥ Nu siter vi på flygplatsen och väntar på att få lämna väskorna.. Vi har 8 timmar här i Mumbai så vi kan inte checka in dom ännu. Vi ahde en del problem att få fram våra biljetter med men tillslut lyckades jag kunna check in online och fixa våra säten. Jag försöker alltid boka 24 timmar innan så man kan byta säten ifall dom man blivit tilldelad är dåliga haha. Men men, i Munchen har vi lite mer bråttom.. 45 minuter har vi på oss att ta oss till flighten. Inte helt 100 att vi kommer hinna om jag ska vara ärlig..men vi är en grupp på 6 personer som ska med samma flyg så förhoppningsvis kanske dom kan lösa det åt oss. Vad tror ni?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

25 Responses to “RED ROMPER”

  • angelicablick on

   vi hann, men det var KNAPPT. Vi fick springa som galningar och dom skulle precis stänga gaten.. men vi hann precis!! :)

   Reply
 1. Veronica M on

  Vilka fina bilder! Så himla snygg outfit och färgen är ju verkligen underbar. Gillar verkligen att du ger så mycket inspiration genom dina bilder :)

  Reply
 2. mamma on

  VILKEN JÄTTEFIN dress,Härligt brun är du och jag är så glad att du ser ut att må o ha det super :-) Miss you my lovely babe <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.