Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:39 | March 6, 2017

  AGONDA

  AgondaAgondaAgondaAgondaAgondaAgondaAgondaAgondaAgondaAgondaAgondaAgonda

   

  DAY TRIP TO AGONDA WITH THE GIRLS

   

  During Friday we  took a boat over to Agonda to check that place out and we had a great time! It’s a cute place with some shops, a beach and so on. We had the most amazing light and sunset also as you can see :D Anyway, as some of you had time to see I posted a video on YOUTUBE yesterday but there has been some problems with youtube yesterday and today there is something wrong also so we are trying to fix it. That’s why I had to take the video down until it has been fixed. BUT it’s on it’s way :)

  ____________________________________________

  Under fredagen tog vi en båt över till Agonda för att kolla in det och vi hade supertrevligt! Det var ett litet gulligt ställe med små shoppar, en strand och så. Vi hade helt magiskt ljus och solnedgång framåt kvällen som ni kan se :D Men men, som några av er kanske hann se så postade jag en ny video på YOUTUBE igår men plockade bort den pga att de varit strul hos youtube och det verkar inte helt funka. Men vi håller på att lösa det. SÅ, en video är på G :)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “AGONDA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här