Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:12 | March 6, 2017

  YELLOW TAIL

  asos topasos topasos top

   

  PHOTOS BY SILJA KENTSDOTTIR / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS_TOP FROM ASOS, HERE_SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_
  _BELT FROM ASOS_SANDALS FROM ASOS, HERE_ SUNGLASSES BOUGHT IN THAILAND_
  _BAG FROM ZARA, OLD_

   

  This top!! It’s so too much but at the same time so wonderful! I like it a lot :) Matched it with some yellow sunglasses I bought in Thailand last time I was there at a market. Haven’t worned them that much but I’m going to start doing that now. If everything has gone as it should, we should be landing in Sweden soon. I can’t wait to sleep in our own bed haha. Best feeling ever!

  ___________________________________________________

  Denna topp! Den är liksom sådär lite för mycket men samtidigt så himla underbar! Tokgillar den :) Matchade den med ett par gula brillor jag köpte förra gången jag var i Thailand på en marknad. Har inte använt dom så värst men ska börja med det nu. Om allt gått som det ska så borde vi landa i Sverige snart. Längtar så sjukt mycket till vår egna säng haha. Bästa känslan ever!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “YELLOW TAIL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • What happend to your video? Saw it on here earlier but can’t find it anymore.. hope you’re getting active on YouTube again :) xx

   Reply
  • There was something with youtube yesterday – they had some errors and now it’s been problem since! BUT it’s on it’s way :) don’t worry! I’m getting active on youtube again now :) xx

   Reply
  • Your top is absolutely amazing!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • Thank you! I love it too :) xx

   Reply
  • jättefin ju!!! Så fint till brännan. Skriver det varje gång jag kommenterar nu, men ser bara så himla härligt undebrart ut. Liten dagdröm bort från regniga, ruggiga Paris!

   Reply
  • Åh tack babe! Hihi, ja gult är fint när man är brun :) åh fina du haha, ja det var magiskt!

   Reply
  • Så snyggt!!

   Reply
  • TACK!!

   Reply
  • You look gorgeous here!! Love the outfit, love the tan, love the hair :D Looking forward to more youtube from you Angelica..

   xxx

   http://lea-nyland.com/blog/

   Reply
  • Aw thank you babe! Hihi YES :D SOOOON! XX

   Reply
  • Love the look ! And gorgeous as always.

   Romina | http://www.blaastyle.com

   Reply
  • Thank you babe <3

   Reply
  • Men åhh vad fint!!

   Reply
  • tack fina <3

   Reply
  • Hvilket kamera bruger du?? <3

   Reply
  • Canon 5d mark 3 :) xx

   Reply
  • Thankyou so much :) <3 love your blog

   Reply
  • thank you babe <3

   Reply
  • hello ett big fan här :) har länge undrat (vet att det egentligen isf är privat/personligt och så), men har du gjort fillers i ditt ansikte och läppar? för har märkt att strukturerna ser väldigt förändrade ut och förstorade/uppsvullna ut. speciellt läpparna. tänkte först att det säkert är för smink är inblandat men även när du inte haft smink så har man märkt av skillnader. och det har sett så annorlunda ut att smink inte kan ha gjort hela jobbet.. du behöver inte svara om du inte vill men man blir ju nyfiken som du säkert förstår, för du är ju trots allt en offentlig person xD hoppas det inte är ngt du tar illa upp av heller!

   Reply
  • Hej där! Nej jag vet att folk undrar det och med handen på hjärtat – nej jag har inte sprutat in något i ansiktet. Jag har alltid haft ett väldigt runt ansikte men sen jag blev ädle och tappade “bebishullet” så har kindbenen osv blivit mer framhävande. Jag har varken ändrat mitt ansikte med fillers eller lagt mig under kniven på nått sätt ( varken ansikte eller kropp ). Med det sagt så vill jag även påvisa att det är absolut INGET fel med att göra skönhetsoperationer/ingrepp. Jag tycker att det är helt upp till var och en att bestämma över sin kropp. Men jag vill vara naturell och det är viktigt för mig. Fått förfrågningar med allt från läppar till rumpa till näsa. Men nej, inga ingrepp. Om jag ser annorlunda ut är det pga att man åldras och blir annorlunda i både kropp och ansikte. Jag tar absolut inte illa upp att man frågar, men jag blir trött när folk påstår sig veta att jag visst gjort nått som absolut inte stämmer. Kram på dig!

   Reply