Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:07 | March 9, 2017

  FLOWER PRINT

  GuccigucciGucciguccigucci

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_BAG FROM GUCCI_TSHIRT FROM H&M_
  _JEANS FROM ASOS, HERE_EMBROIDED JACKET FROM ASOS, HERE_
  _SHOES FROM STEVE MADDEN, HERE _

   

  It’s been such a busy day for me! Got up early and ever since then I’ve been to different meetings, errands and also checked out an apartment with André… hihi. Now I’m back home for just an hour to get dressed and blog before I’m off to all evenings events haha. First off I’m going to Madde’s AW followed by a Gina Tricot event and Rami’s vernissage at SPY BAR. Woop woop! Went to IBU last night with Silja and Alexandra – It’s a new restaurant with balenesian fusion food. SO GOOD! Ever since I got back to Sweden I’ve been wanting to eat anything but Indian food haha.

  ______________________________________________

  Det har varit en sjukt stressig dag idag! Gick upp tidigt imorse och har sedan dess varit ute och flängt på möten, ärenden och sen även kollat på en ny lägenhet med André..hihihi. Nu är jag hemma igen och ska hinna byta om och blogga på någon timma innan jag ska vidare till alla events haha. Först är det Maddes AW följt av Gina Tricots fest och sen Ramis vernissage på SPY BAR. woop woop! Igår var jag på IBU med Silja & Alexandra – en ny resturang som serverar balenesisk mat. SJUKT GOTT! Ända sen jag kom hem har jag bara velat äta allt förutom Indiskt hahha.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “FLOWER PRINT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här