Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:51 | March 10, 2017

FACIAL

UNCATEGORIZED 2

 

FACIAL-TIME AT BEAUTYBOX

 

I have never in my life done a facial before cause I have always been very sceptical against it since my skin is very sensitive in my face and I always get the idea that doing a facial will ruin the balance in my skin. BUT! Then I decided to try it after many of my friends told me about this place and how good they are. And they were right! I wanted a lot of glow and moisturize my skin so the treatment we decided to do was “Beauty lyster” where they put on a oatmask and other stuff. Haha we laughed a bit cause we felt like mummies laying there with this mask haha. Seeing these pictures I realize we actually DID look like mummies hahaha. But my skin felt amazing afterwards!! I’m so happy I did this and I’ll for sure go back there to do this again. I brought my friend Agnes with me and she loved it as well :) I know many of you have asked me about my beauty routine and what I use for my skin, would you like me to do a post about that?
PS. I haven’t got paid to do this post, this is just what I think about them for real – It’s not a collab.

________________________________________________

Jag har aldrig tidigare gjort en ansiktsbehandling och har alltid varit rätt skepisk mot det eftersom min hy i ansiktet är väldigt känslig. Att göra en ansiktsbehandling har för mig känt som något som skulle förstöra balansen i min hy. MEN! Sen bestämde jag mig för att testa och köra efter att ha hört så sjukt bra om detta ställe från mina vänner. Och dom hade rätt! Jag ville ha en hel del glow och massa fukt till huden så vi bestämde oss för att köra en treatment som heter “Beauty lyster”  är dom bl.a använder sig av en havremask och annat. Haha vi skrattade så mycket när vi låg där och kände oss som mumier. Nu när jag ser dessa bilder så förstår jag att vi faktist såg ut som det med hahaha. Men min hy kändes helt magisk efteråt iaf!! Så glad att jag gjorde detta och ska lätt göra det igen. Jag tog med min vän Agnes och hon tyckte samma som mig :) Många av er har ju frågat om min hy-rutin så tänkte att jag ska visa er vad jag använder osv, om ni vill?
PS. Jag har inte fått betalt för att göra detta, det är bara vad jag faktist tycker – det är inget samarbete.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “FACIAL”

 1. Veronica M on

  Vad bra det måste vara om huden blir så fräsch som du beskriver. Ja, det vore väldigt intressant att få höra om din hudvårds-rutin och vad du använder :)

  Reply
  • angelicablick on

   Det var helt fantastiskt! Jag var skeptisk innan men det försvann efter hur jag kände mig efter :) ja, då fixar jag det!

   Reply
 2. Kine on

  Syns du skal lage et innlegg med hudpleierutinene dine :) Jeg er veldig interissert i hudpleie, så det hadde vært gøy å se hva du gjør! Du har jo så fin hud?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.