Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:51 | March 10, 2017

  FACIAL

   

  FACIAL-TIME AT BEAUTYBOX

   

  I have never in my life done a facial before cause I have always been very sceptical against it since my skin is very sensitive in my face and I always get the idea that doing a facial will ruin the balance in my skin. BUT! Then I decided to try it after many of my friends told me about this place and how good they are. And they were right! I wanted a lot of glow and moisturize my skin so the treatment we decided to do was “Beauty lyster” where they put on a oatmask and other stuff. Haha we laughed a bit cause we felt like mummies laying there with this mask haha. Seeing these pictures I realize we actually DID look like mummies hahaha. But my skin felt amazing afterwards!! I’m so happy I did this and I’ll for sure go back there to do this again. I brought my friend Agnes with me and she loved it as well :) I know many of you have asked me about my beauty routine and what I use for my skin, would you like me to do a post about that?
  PS. I haven’t got paid to do this post, this is just what I think about them for real – It’s not a collab.

  ________________________________________________

  Jag har aldrig tidigare gjort en ansiktsbehandling och har alltid varit rätt skepisk mot det eftersom min hy i ansiktet är väldigt känslig. Att göra en ansiktsbehandling har för mig känt som något som skulle förstöra balansen i min hy. MEN! Sen bestämde jag mig för att testa och köra efter att ha hört så sjukt bra om detta ställe från mina vänner. Och dom hade rätt! Jag ville ha en hel del glow och massa fukt till huden så vi bestämde oss för att köra en treatment som heter “Beauty lyster”  är dom bl.a använder sig av en havremask och annat. Haha vi skrattade så mycket när vi låg där och kände oss som mumier. Nu när jag ser dessa bilder så förstår jag att vi faktist såg ut som det med hahaha. Men min hy kändes helt magisk efteråt iaf!! Så glad att jag gjorde detta och ska lätt göra det igen. Jag tog med min vän Agnes och hon tyckte samma som mig :) Många av er har ju frågat om min hy-rutin så tänkte att jag ska visa er vad jag använder osv, om ni vill?
  PS. Jag har inte fått betalt för att göra detta, det är bara vad jag faktist tycker – det är inget samarbete.


  14 kommentarer  14 kommentarer om “FACIAL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här