Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:21 | March 11, 2017

  FRIENDS FOR LIFE

  Stockholm

   

  LUNCH/COFFEE WITH FANG & FILIPPA ♥

   

  SATURDAY!! It’s finally saturday peeps! These pictures are from the other day when me and Fang had lunch and then met up with Filippa in town for a coffee. I had missed them so, so much!! MY BABES ♥ Last night me, Jesper and André went out for dinner and had a cozy time :) André’s brother have just moved here for three months for his internship at a resturant. He’s going to live with us for 2 weeks before he’s moving in with friend. I told him he has to make sunday-dinner for us hahha ( he’s becoming a restaurant chef )..no, but we made a deal we’ll have sunday dinner now when he’s staying at our place :)

  _____________________________________________

  LÖRDAG!! Äntligen lördag peeps! Dessa bilder är från häromdagen när jag mötte upp Fang för lunch och sen kaffe med Filipps i stan. Har saknat dom så sjukt mycket!! MINA BABES ♥ Igår var jag, Jesper och André ute på middag :) Andrés bror har precis flyttat hit för hans praktik på en resturang här. Han ska bo hos oss i 2 veckor innan han flyttar in hos en vän. Jag sa att han var tvungen att göra söndagsmiddag åt oss nu hahaha ( han ska bli kock ).. nävars, men söndagsmiddagar ska vi absolut köra ihop :)


  16 kommentarer  16 kommentarer om “FRIENDS FOR LIFE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här