Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:21 | March 12, 2017

  JEANS BONANZA

  -CONTAIN ADLINKS-

  1.HERE 2.HERE 3.HERE 4.HERE
  5.HERE 6.HERE 7.HERE 8.HERE
  9.HERE 10.HERE 11.HERE 12.HERE
  13.HERE 14.HERE 15.HERE 16.HERE

   

  Jeans-bonanza deluuuxe! I’ve got a thing for ankle short jeans atm and for this spring I’m going to use that a lot. And with a boyfriend fit to it also! Spriiiing where you at? I need you in my life. There is something about wearing the classic look: A leatherjacket, white t-shirt, black heels, rayban wayfarer and a pair of perfect jeans. That combo always works! I always wear that when I don’t know what to wear: I might be switching out the heels to a pair of sneakers during the day tho! Anyway, HAPPY SHOPPING!

  ____________________________________________

  Jeans-bonanze deluuuux! Jag har en grej för ankelkorta jeans just nu och till våren vill jag använda det en hel del. Och helst med en boyfriend fit med! Vååååår vart är du? Jag behöver dig i mitt liv. Det är något med den klassiska looken: En skinnjacka, en vit tisha, svarta klackar, rayban wayfarer och ett par perfekta jeans. Den kombon funkar alltid! Jag bär det jämt när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Jag kanske byter ut klackarna till ett par sneakers under dagen dock! Men men, HAPPY SHOPPING!


  1 kommentarer  En kommentar om “JEANS BONANZA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
   Tycker inte du som också är kort att det är svårt att hotta jeans som passar?!? Jag är 1,60 och har jättesvårt att hitta dom perfekta jeansen..

   Reply