Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:25 | March 14, 2017

DENIM LOVIN’

LOOK OF THE DAY
Gigi x Tommy HilfigerGigi x Tommy HilfigerGigi x Tommy HilfigerGigi x Tommy HilfigerGigi x Tommy HilfigerGigi x Tommy HilfigerGigi x Tommy Hilfiger

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON
CREDIT&ADLINKS:_BACKPACK FROM GIGI X TOMMY HILFIGER, HERE_JACKET OLD FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_
_JEANS FROM PULL&BEAR, SIMILAR HERE_SWEATER FROM H&M, SIMILAR HERE_
_SHOES FROM ADIDAS, HERE_CAP FROM GINA TRICOT, HERE_

 

Denim on Denim! That’s a combo I always like :) Had a hard time sleeping last night, I went to bed around 9 but was still awake around 2.. I hate when that happens. What do you do when you can’t sleep? Count sheeps haha? I’ve heard that you should drink warm milk? I’m glad for all ideas you can tell me. Going to spend my day at the office today – Got some thing to catch up on regarding my email and other stuff. But before that I’m having lunch with Fang :) Did you see my instastorie the other day? HAHAHA, Fang was singing “Born this way” playing the guitarr and it was so funny! I laughed so hard haha! Regarding instastories, I want to get better at doing that but I always forget and always find what I put up so boring haha ( not the clip of Fang tho, that was hilarious ). Let me know!

_______________________________________________

Denim på denim! En kombo som alltid gillas :) Hade så sjukt svårt att somna igår, gick och la mig vid 21.00 men hade fortfarande inte somnat vid 02.00.. hatar när det blir så. Vad gör ni för att somna? Räknar får haha? Jag har hört att man ska dricka varm mjölk, eller? Alla tips mottages. Idag ska jag spendera hela dagen på kontoret – jag har en hel del mail att gå igenom samt lite annat. Men innan det ska jag käka lunch med Fang :) Såg ni min instastorie på honom häromdagen förresten? HAHAHAH, han sjöng “Born this way” och spelade gitarr och det var så jävla kul! Jag skrattade så sjukt mycket! På tal om instastorie, jag vill bli bättre på det men tycker att de är svårt att komma ihåg samt att det oftast blir så tråkigt ( förutom när Fang sjunger, det är fett kul ). Let me know!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “DENIM LOVIN’”

 1. sanna on

  Lyssna på regn och åskväder på spotify!! Funkar alltid för mig av någon konstig anledning. Läs en bok annars, kan också funka. Kram ;)

  Reply
 2. Joanne on

  Love that jacket! I’m currently hunting for one and planning to get it embroidered in the back.

  I find drinking hot chamomile tea with honey right before you want to sleep helps. My mom also bought me a chamomile & lavender pillow mist that you spray on your pillows before bed. It seems to work on me especially since it takes me forever just to fall asleep! Hope it’ll help you too xx

  Reply
  • angelicablick on

   Thanks babr <3 oH THAT SOUND SO AWESOME! I saw that a brand called JC are releasing exactly a denim jacket with embrodied back :)
   Thanks for the advice also <3 I'll try that!

   Reply
 3. Media Malin Halvarsson on

  Bästa tipset för att somna är att lägga undan dator en timme innan du har planerat att sova. Då kan man dra på ansiktsmask, fika eller läsa något! När jag ska sova tänker jag också på en händelse eller hittar på någon och har som en liten “teater” i huvudet då somnar jag på nolltid!

  Förresten du är så snygg så jag tuppar snart av! Älskar denim på denim. Mums!

  Reply
  • angelicablick on

   Ja precis! Det gör jag alltid :) stänger alltid ner datorn vid 20.00 senast varje kväll! Dock har jag mobilen lite… Tack för tipsen <3 Åh fina du, TACK!! jag älskar med denim på denim :D kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.